У продаж надійшли навушники Xiaomi Bone Conduction з кістковою провідністю

23:34, 25.10.2022

Компанія Xiaomi представила бездротові навушники під назвою Bone Conduction. Модель вже продається в Китаї за ціною 699 юанів (близько $96). Як можна зрозуміти за назвою пристрою, він використовує технологію кісткової провідності.

Завдяки їй, звукові коливання передаються не повітрям на барабанну перетинку, а відразу у внутрішнє вухо через кістки вилиць. При цьому вуха користувача залишаються вільними, і він може чути звуки навколишнього середовища. За словами виробника, подібний спосіб передачі звукових хвиль використовують морські ссавці під водою.

Навушники Xiaomi Bone Conduction підтримують бездротовий інтерфейс Bluetooth 5.2, також оснащені роз'ємом USB Type-C. Час автономної роботи від однієї підзарядки становить 12 годин, при цьому навіть 5-хвилинна зарядка забезпечує до 2 годин відтворення музики. Пристрій захищений від води та пилу відповідно до специфікації IP66, а отже, може використовуватися в дощ і не боїться поту. Це буде особливо актуальним для занять спортом, у тому числі на свіжому повітрі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна