У смартфона Redmi Note 13 Pro+ не буде конкурентів

03:15, 12.09.2023

Генеральний менеджер з маркетингу Redmi Ван Тен заявив, що Redmi Note 13 Pro+ запропонує найчіткіші та найшвидші знімки з роздільною здатністю 200 Мп в історії.

Цей смартфон створений спільними зусиллями Redmi, MediaTek, Samsung і третіми сторонами із залученням великої кількості ресурсів у сфері досліджень і розробок.

Крім того, він також наголосив, що серію Note 13 комплексно оновили не тільки з погляду зображення, а й з погляду зовнішнього вигляду, текстур, екрана та якості. Ван Тен підкреслив: "Я думаю, що у цього покоління Note немає конкурентів у своїй ціновій категорії".

Redmi Note 13 Pro+ буде оснащений датчиком зображення Samsung ISOCELL HP3 Discovery Edition оптичного формату 1/1,4 дюйма. Така камера може замінити на телеоб'єктив, оскільки на отриманих фотографіях можна робити кроп без втрати якості зі збереженням великої кількості деталей.

Дана лінійка отримає однокристальну систему MediaTek Dimensity 7200. Лу Вейбінг, президент Xiaomi Group і генеральний менеджер бренду Redmi, підтвердив, що презентація лінійки відбудеться вже до кінця поточного місяця.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна