У TikTok з'явився Чистий режим

10:18, 01.06.2022

Команда популярного сервісу коротких відеороликів TikTok почала тестувати серед обраних користувачів нову цікаву функцію, яка дозволить забезпечити перегляд контенту без відволікаючих факторів.

Нова функція називається Clear mode або "Чистий" режим, вона прибирає з екрана "зайві" елементи, такі як підписи, імена користувачів та кнопки ("Подобається", "Коментарі" та "Поділитися").

Користувачі, які допущені до тестування, можуть активувати "Чистий" режим, зробивши довге натискання на екрані. Кнопка Clear mode з'являється у контекстному меню під кнопкою «Додати до вибраного».

Clear mode може бути особливо корисним у тих випадках, коли імена користувачів та підписи закривають важливі частини відео.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • У червневу добірку Xbox Live Gold потрапили Super Meat Boy, Aven Colony та інші ігриУ червневу добірку Xbox Live Gold потрапили Super Meat Boy, Aven Colony та інші ігри10:14 01.06.2022

    Видавництво Microsoft на сайті офіційного новинного блогу Xbox анонсувало червневу добірку безкоштовних ігор Games with Gold для передплатників сервісів Xbox Live Gold та Xbox Game Pass Ultimate.

  • Почему б/у IPhone Лучше Нового «Китайца»Почему б/у IPhone Лучше Нового «Китайца»09:50 01.06.2022

    Покупка нового телефона — дело ответственное, учитывая тот факт, что такой гаджет обычно используют на протяжении двух-трех лет каждый день. В погоне за низкой ценой, многие останавливают свой выбор на популярных китайских моделях.

  • Необходимость использования заземления в цистернах для топливаНеобходимость использования заземления в цистернах для топлива19:19 31.05.2022

    Процесс заполнения емкости бензовоза топливом является опасным, поскольку во время его выполнения имеется риск образования искр, способных спровоцировать привести к возгоранию не толкло самой техники, но и используемого оборудования на нефтебазах.


купить телефон в Одесі, Україна