У червневу добірку Xbox Live Gold потрапили Super Meat Boy, Aven Colony та інші ігри

10:14, 01.06.2022

Видавництво Microsoft на сайті офіційного новинного блогу Xbox анонсувало червневу добірку безкоштовних ігор Games with Gold для передплатників сервісів Xbox Live Gold та Xbox Game Pass Ultimate.

Як і завжди, у лінійці чергового місяця Xbox Live Gold представлено чотири ігри (по дві з Xbox One та Xbox 360). У червні 2022 року на користувачів чекають:

  • інопланетна містобудівна стратегія Aven Colony (Xbox One) – з 1 по 30 червня;
  • симулятор будівництва та управління хмарочосом Project Highrise у виданні Architect's Edition (Xbox One) - з 16 червня до 15 липня;
  • хардкорний піксельний платформер Super Meat Boy (Xbox 360) - з 1 до 15 червня;
  • комічний екшен-платформер Raskulls (Xbox 360) – з 16 по 30 червня.

Microsoft нагадує, що, незважаючи на платформу походження, всі проекти з червневої добірки Games with Gold доступні на Xbox One, а також Xbox Series X та S у рамках програми зворотної сумісності.

Нагадаємо, користувачі все ще можуть (роздача триватиме до 15 червня) активувати олдскульний point-and-click-квест The Inner World - The Last Wind Monk з травневої лінійки Games with Gold.

Червнева добірка основного конкурента Xbox Live Gold – PlayStation Plus – буде оголошена сьогодні, 1 червня. За чутками, вона включає God of War (2018), Naruto to Boruto: Shinobi Striker та Nickelodeon All-Star Brawl.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Почему б/у IPhone Лучше Нового «Китайца»Почему б/у IPhone Лучше Нового «Китайца»09:50 01.06.2022

    Покупка нового телефона — дело ответственное, учитывая тот факт, что такой гаджет обычно используют на протяжении двух-трех лет каждый день. В погоне за низкой ценой, многие останавливают свой выбор на популярных китайских моделях.

  • Необходимость использования заземления в цистернах для топливаНеобходимость использования заземления в цистернах для топлива19:19 31.05.2022

    Процесс заполнения емкости бензовоза топливом является опасным, поскольку во время его выполнения имеется риск образования искр, способных спровоцировать привести к возгоранию не толкло самой техники, но и используемого оборудования на нефтебазах.

  • Найкращі JavaScript-фреймворки та тенденції веб-розробки 2022Найкращі JavaScript-фреймворки та тенденції веб-розробки 202213:14 31.05.2022

    Негативні наслідки пандемії позначилися на всіх сферах людської діяльності, але веб-розробка є однією з тих глобальних галузей, що рухаються вперед. Наразі саме час поглянути на основні тенденції у веб-технологіях та JavaScript.


купить телефон в Одесі, Україна