У вакансії Playground Games побачили фактичне підтвердження Forza Horizon 6

11:48, 10.05.2022

Портал Twisted Voxel звернув увагу, що у вакансіях британської Playground Games, що належить Microsoft (серія Forza Horizon, нова Fable) може міститися вказівка ??на одну з наступних ігор студії.

Зокрема, команді Forza Horizon у Playground Games потрібен дизайнер рівнів, який відповідатиме за значну частку цієї області у грі, а також наставлятиме менш досвідчених колег.

В описі вакансії згадується, що претендент стане частиною команди «наступного AAA-проекту» студії. Враховуючи, що співробітник потрібен колективу безпосередньо Forza Horizon, мова, швидше за все, йде про наступну гру в гоночній серії.

Анонсувати Forza Horizon 6 на такому ранньому етапі життя Forza Horizon 5 (всього півроку), звичайно, не будуть, проте почати потроху готувати ґрунт для продовження франшизи вже зараз Playground Games ніхто не заважає.

Forza Horizon 5 дебютувала в листопаді 2021 року на PC (Steam, Microsoft Store), Xbox One, Xbox Series X та S. До кінця січня 2022-го аудиторія гри перевищила 18 млн осіб – проект включений до бібліотеки Game Pass (PC та Xbox).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна