У WhatsApp скоро дозволять підключати кілька акаунтів з одного телефону

18:45, 16.06.2023

Команда популярного месенджера WhatsApp веде роботу над новою корисною функцією. Йдеться про можливість увійти в кілька облікових записів WhatsApp з програми.

Тематичний ресурс WABetaInfo виявив функціональність кількох облікових записів в останній бета-версії WhatsApp Business для Android 2.23.13.5. Після реалізації ця зміна дасть змогу користувачам входити в кілька облікових записів WhatsApp з одного телефону без створення другої копії додатка. Також є згадки про цю функцію, що з'явилася у звичайній (не бізнес) версії програми.

Якщо ви використовуєте функцію двох SIM-карт на телефоні та активні в WhatsApp на обох номерах, підтримка кількох облікових записів зробить життя набагато простішим. Ви зможете керувати своїми розмовами в обох облікових записах з одного й того самого застосунку. Це також спростить управління сповіщеннями та обмін файлами.

Наразі функція не активна навіть у бета-версіях. Очікується, що незабаром її зможуть випробувати учасники бета-тестування, а потім нововведення з'явиться в стабільних версіях WhatsApp.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна