Українці заробили $850 млн на крипті у 2023 році. Результати дослідження Chainalysis

00:18, 21.03.2024

Україна має великий потенціал як один з провідних криптохабів у Східній Європі. Минулого року ми посіли 12-те місце у світовому рейтингу країн за розміром прибутку від інвестицій у криптоактиви. Ми обійшли Бразилію, Японію та Канаду за цим показником.

Для підтримки розвитку криптокомпаній, які зацікавлені працювати на українському ринку, минулого року Мінцифра разом з представниками бізнесу розробила проєкт закону про віртуальні активи № 10225-1. Його мета — створити сприятливі умови для роботи з новим класом активів та встановити прозорі правила їх оподаткування.

Легалізація криптоіндустрії допоможе залучити більшу частину іноземних інвестицій, необхідних для відбудови нашої економіки, а українські блокчейн-фахівці зможуть реалізувати свій потенціал вдома.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Какая криптовалюта самая дорогая в мире?Какая криптовалюта самая дорогая в мире?22:49 12.03.2024

    Криптовалюты перестали быть просто новой идеей и стали краеугольным камнем современных финансов, производя революцию в том, как мы воспринимаем деньги и взаимодействуем с ними.

  • Predicting Bitcoin Price Movements Through Derivatives AnalysisPredicting Bitcoin Price Movements Through Derivatives Analysis15:19 12.03.2024

    Many people want to know what the future holds for Bitcoin prices. A fact is, experts have been using deep learning to study Bitcoin price movements through derivatives. This article explains how analyzing derivatives and applying machine learning can guide us in predicting where Bitcoin might head next.

  • Telegram почне платити власникам каналів за показ рекламиTelegram почне платити власникам каналів за показ реклами23:00 28.02.2024

    Наступного місяця месенджер Telegram почне виплачувати гроші власникам каналів. Про це у своєму каналі повідомив засновник сервісу Павло Дуров. "Наступного місяця власники Telegram-каналів зможуть почати отримувати грошову винагороду за свою роботу", - написав Дуров.


купить телефон в Одесі, Україна