Улюблені онлайн ігри маленьких дівчат

00:30, 13.04.2016

У що люблять грати на компьютері маленькі дівчатка? Напевне це мають бути такі таматики як: одягання ляльок, нанесення макіяжу, приготування їжі, та інші про які ми розповімо у цій статьї.

Ні для кого не секрет, що абсолютно всі дівчатка люблять грати в ляльки і одягати їх в модні наряди. Незабутні і непередавані відчуття маленькі модниці відчувають, коли одягають в різну гарний одяг своїх улюблених лялечок. Не так давно дівчинки шили і придумували самі одяг для своїх ляльок, а деякі просили допомоги у мам і бабусь. Але іграшкові ляльки з часом втрачали свою красу, і зшита з трепетом одяг вже не фарбувала їх. Зараз, в століття високих технологій, сучасні діти мають прекрасну можливість безкоштовно грати в комп'ютерні ігри в будь-який час і в будь-якому місці. Є відмінні безкоштовні ігри для дівчаток одягалки. Пограйте в них онлайн, або знайдіть ще багато інших, не менш захоплюючих ігор. У ці нескладні ігри можна грати не тільки в мережі Інтернет, а й з мобільного телефону, який зараз є практично у кожної дитини. Швидко, а головне приємно, можна провести час за грою, здійснюючи поїздку в школу або додому, чому ця поїздка здасться не такою нудною і довгою.

Бесплатные игры Барби Онлайн

Цікаві ігри для дівчат

Зараз створено безліч спеціальних сайтів з унікальними онлайн іграми для дівчаток про одягання. Ігри розроблені для дівчат різного віку, відповідно, в них зовсім легко грати. Ляльки представлені різноманітними казковими і реалістичними персонажами. Це прекрасні принцеси, феї, наречені, королеви, актриси, популярні зірки, ляльки знаменитостей і ще багато інших гарних ляльок і персонажів. Також дівчаткам буде цікаво пограти в 'Одевалки', перетворюючи за допомогою одягу і макіяжу своїх улюблених персонажів з мультфільмів. Вони зустрінуть Попелюшку, Білосніжку, можуть одягати ляльку Барбі або її вірного друга Кена (можна зіграти їм весілля наприклад), відомих чарівниць і ляльок. Є навіть ігри про весілля, а серед них гри для дівчаток весільні одягалки - в них можна грати безкоштовно онлайн і приготуватися до весілля ще задовго до його настання. Тут будь-яка дівчинка може уявити, що вона наречена, що йде під вінець, або ж відомий дизайнер одягу, стиліст-візажист, а її віртуальна лялька - витончена модель. Можна зробити повний закінчений образ своєї улюблениці - красиво одягнути, зробити макіяж, створити стильну зачіску і обов'язково додати прикрас. Лялька стане справжньою зіркою, і буде блищати на будь-якому святі чи балу!

Вдягання кукол в онлайн грі

Безкоштовні ігри на вдягання - це відмінна можливість провести вільний час з користю, так як, одягаючи ляльок, дівчатка можуть навчитися самі, модно, одягатися, і дізнатися секрети перетворення за допомогою красивого одягу. Граючи в комп'ютерні ігри, дівчинки знаходять багато друзів і подруг, спілкуються, радяться і діляться секретами краси, придбаними в іграх для дівчаток 'одягалки'.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

lfif: Ржу Ржу Ржу Ржу Ржу Ржу Злорадствую Злорадствую Злорадствую Злорадствую Злорадствую Подмигиваю Подмигиваю Подмигиваю Улыбка Улыбка Улыбка Плачу Плачу Плачу Плачу
ответить16:43 15.05.2018

:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна