В Індії запустили виробництво iPhone останнього покоління

15:21, 11.04.2022

Компанія Foxconn нарешті розпочала виробництво iPhone останнього покоління для компанії Apple на своєму заводі в Індії, розташованому в місті Ченнаї. При цьому випуск Pro-версій у країні, як і раніше, не проводиться.

Відомо, що на тому ж заводі вже випускаються iPhone 11 та iPhone 12. Також iPhone SE та iPhone 12 збираються на ще одному заводі в Індії – підприємстві компанії Wistron. Примітно, що Apple приділяє індійському ринку дедалі більше уваги. Продаж iPhone 13 в Індії вперше в історії почався одночасно зі стартом продажу в США та інших великих країнах.

Для Індії виробництво щодо нової моделі iPhone на місці в першу чергу може означати деяке зниження ціни за рахунок низької собівартості виробництва та великої економії на імпортних митах. Відомо, що нещодавно Apple збільшила в країні ціни на AirPods, AirPods Pro та AirPods Max через зростання зборів з імпорту. Втім, початок випуску моделі в Індії не обов'язково означає зниження цін кінцевим споживачам.

На відміну від багатьох країн, в яких на частку iPhone припадає майже половина продажів всіх смартфонів щорічно, компанія CyberMedia Research (CMR) прогнозує для індійського ринку значне зростання, при цьому результати все одно залишаться досить скромними.

Очікується, що в 2022 календарному році буде продано на 20% більше iPhone у порівнянні з попереднім роком, але при цьому продажі становитимуть лише 7 млн ??екземплярів - всього частка iPhone на ринку становитиме 5,5%. При цьому лише 17% від загальних обсягів постачання iPhone припаде на серію iPhone 13.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна