В Україні представлено новий OPPO A17 з 50-мегапіксельною камерою та акумулятором на 5000 мАг

05:43, 16.11.2022

OPPO представляє в Україні найновіше доповнення до лінійки смартфонів A серії — OPPO A17,  оснащений 50-мегапіксельною камерою та довготривалим акумулятором ємністю 5000 мАг.

Приголомшливий дизайн та ультратонкий корпус

A17 успадкував ультратонкий ретро-дизайн OPPO. Смартфон важить приблизно 189 г і завтовшки 8,29 мм. OPPO A17 доступний у двох кольорах, синій і чорний. Задня панель виготовлена за допомогою технології композитної обробки, що робить телефон схожим на натуральну шкіру на дотик.

Видатна система камер

OPPO A17 має 50-мегапіксельну основну камеру та 5-мегапіксельну фронтальну камеру, які здатні створювати приголомшливі фотографії з максимальною чіткістю  та можуть робити до 20 безперервних знімків із 5-кратним цифровим зумом.

Завдяки сучасному апаратному забезпеченню OPPO A17 може похизуватися вражаючими функціями обробки зображень. До них належать 360° Fill Light, Portrait Retooching, HDR та інші функції, які дозволяють користувачам робити чіткі селфі в умовах слабкого або контрового освітлення.

Довговічний акумулятор із різними функціями енергозбереження

OPPO A17 оснащений довготривалим акумулятором ємністю 5000 мАг, яка може забезпечити 20 годин телефонних дзвінків або 20 годин середнього часу перегляду відео на YouTube за умов повного заряду. Для тих, хто використовує свій телефон протягом тривалого періоду часу, але не має можливості зарядити його протягом дня, увімкнеться режим суперенергозбереження.

Більше того, ОРРО A17 також оснащений функцією Super Nighttime Standby, яка використовує можливості штучного інтелекту для вивчення режиму сну користувачів і зниження енергоспоживання, контролюючи використання батареї в межах лише 2-3% від загальної ємності протягом ночі.

Надпродуктивність із технологією розширення оперативної пам’яті

Завдяки мобільній платформі MediaTek Helio G35 OPPO A17 забезпечує ефективну продуктивність із тактовою частотою процесора до 2,3 ГГц. Об’єм оперативної пам’яті телефону можна легко збільшити, використовуючи технологію OPPO RAM Expansion та таким чином запозичивши до 4 ГБ невикористаної ПЗУ. Це дозволить пристрою запускати кілька програм, які потребують великої кількості пам’яті, з меншою затримкою.

Кожен смартфон OPPO A17 проходить понад 130 надсуворих тестів на надійність і 320 комплексних тестів якості, щоб перевірити його стійкість до бризок, високих температур, високої вологості, мікропадінь, подряпин та інших поширених зношень.

Покращена безпека та ефективність із ColorOS 12.1

OPPO A17 створений для зручності та ефективності завдяки OPPO ColorOS 12.1. Перекладач трьома пальцями з Google Lens може швидко перекладати текст на знімку екрана понад 100 підтримуваними мовами. FlexDrop дозволяє користувачам тримати додаткову програму відкритою в маленькому спливаючому вікні, забезпечуючи ефективнішу багатозадачність під час перемикання між програмами. ColorOS 12.1 також містить інші функції безпеки, такі як п’ятиступеневе керування доступом і захист фотоінформації, щоб допомогти захистити конфіденційну інформацію.

Наявність на ринку

В Україні OPPO A17 доступний у двох кольорах - синій і чорний. OPPO A17 з 4 ГБ RAM + 64 ГБ ROM можна придбати зі знижкою за 5555 грн (замість рекомендованої роздрібної ціни 6999 грн) у період із 14 по 28 листопада на сайтах і в магазинах партнерів Eldoradо, Comfy, «Фокстрот», «Алло», Citrus, Rozetka тощо.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Infinix Україна представила ігровий смартфон з підтримкою 5GInfinix Україна представила ігровий смартфон з підтримкою 5G18:40 15.11.2022

    Новий Infinix HOT 20 5G оснащений потужним ігровим процесором наступного рівня. Крім того, Infinix HOT 20 5G оснащений ігровим дисплеєм FHD+ HyperVision із частотою 120 Гц і змінною частотою оновлення для більш захоплюючого перегляду. 50 МП супер нічна камера дозволяє пристрою робити фантастичні фото за будь-яких умов освітлення.

  • З'явилися рендери Pixel Fold: Google матиме конкурент для Samsung Galaxy Z Fold4З'явилися рендери Pixel Fold: Google матиме конкурент для Samsung Galaxy Z Fold401:58 15.11.2022

    У мережі з'явилися нові рендери смартфона Google Pixel Fold, опубліковані відомим інсайдером Джоном Просером (Jon Prosser).

  • vivo стала офіційним смартфоном FIFA World Cup Qatar 2022vivo стала офіційним смартфоном FIFA World Cup Qatar 202220:06 14.11.2022

    vivo, світова провідна технологічна компанія, стала офіційним смартфоном чемпіонату світу з футболу FIFA World Cup Qatar 2022™. Новий vivo X Fold+, є першим офіційним розкладним смартфоном за 118-річну історію Міжнародної федерації футбольних асоціацій (FIFA).


купить телефон в Одесі, Україна