В Україні презентували Реєстр пошкодженого та знищеного майна

23:44, 26.08.2022

Наразі через портал і застосунок Дія українці подали понад 256 тисяч заяв про пошкоджене майно. Проте ця цифра не є остаточною, оскільки не враховує пошкоджену інфраструктуру та промислові об’єкти. Тепер вся інформація про майно, що постраждало від російської агресії, буде інтегрована в спеціальний Реєстр.

Фіксація завданих збитків є необхідним кроком для подальшого формування політики відбудови та компенсації.

Розроблення та впровадження Реєстру пошкодженого та знищеного майна здійснюється Міністерство інфраструктури України у співпраці з Міністерством цифрової трансформації та Мінрегіон. Проєкт реалізується за підтримки USAID / UK aid проєкту TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Автоматична реєстрація ТОВ тепер доступна на порталі ДіяАвтоматична реєстрація ТОВ тепер доступна на порталі Дія22:59 26.08.2022

    24 серпня, у День Незалежності України, запускаємо нову послугу порталі Дія – автоматична реєстрація ТОВ. Тепер відкрити власне підприємство можна за 2 секунди. Ніяких бюрократичних квестів, збору папірців та годин в чергах. Кілька кліків і ви ТОВ.

  • Україна та Велика Британія підпишуть угоду про цифрову торгівлюУкраїна та Велика Британія підпишуть угоду про цифрову торгівлю02:58 26.08.2022

    Над текстом угоди працюватимуть Мінцифра, Міністерство економіки України та Міністерство зовнішньої торгівлі Великої Британії. Ми станемо другою країною світу, що підпише угоду про цифрову торгівлю з Великою Британією. Раніше Digital Economy Agreement було укладено з Сінгапуром.

  • Перші 227 підприємців отримали мікрогранти за програмою єРоботаПерші 227 підприємців отримали мікрогранти за програмою єРобота02:51 26.08.2022

    З 1 липня запустили програму єРобота, де всі охочі можуть подати заявку на порталі Дія, щоб отримати грант від держави на розвиток бізнесу. За кошти можна буде придбати обладнання, закупити сировину або оплатити оренду приміщення.


купить телефон в Одесі, Україна