Вбивцю флагманів Xiaomi Poco F4 GT на Snapdragon 8 Gen 1 представлять 26 квітня

09:39, 15.04.2022

Бренд Poco анонсував дату офіційної прем'єри смартфона Poco F4 GT. Фанати бренду, які чекають на повноцінний флагман на топовій платформі Qualcomm, можуть помітити собі цю дату в календарі. Прем'єра буде масштабною – відео можна буде дивитися, наприклад, у Twitter та YouTube.

Але насправді Poco F4 GT не такий уже і засекречений. Справа в тому, що під цим позначенням на глобальному ринку буде представлений Redmi K50 Gaming Edition, що дебютував близько двох місяців тому в Китаї. Це ігрова модель на платформі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1. Поки відкрито питання дизайну: у Redmi K50 Gaming Edition він досить специфічний і, можливо, в Poco захочуть зробити його менш «геймерським». Однак на технічних параметрах це не позначиться.

Нагадаємо, Redmi K50 Gaming Edition оснащений екраном OLED з діагоналлю 6,67 дюйма, роздільною здатністю Full HD+ і кадровою частотою 120 Гц, 20-мегапіксельною фронтальною камерою та основною з датчиками 64, 8 і 2 Мп, акумулятором ємністю 4700 мАг та швидкою зарядкою потужністю 120 Вт, великою системою охолодження, чотирма динаміками JBL і інтерфейсом MIUI 13 на базі Android 12. Таким же має бути і Poco F4 GT.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна