Відвідувач ресторану знайшов прототип смарт-годинника Google Pixel Watch

11:03, 25.04.2022

Раніше на цьому тижні стало відомо, що Google зареєструвала товарний знак Pixel Watch, під якою технологічний гігант планує випустити свій перший смарт-годинник. Тепер же в інтернеті з'явилися «живі» зображення пристрою, який, ймовірно, є прототипом розумного годинника Google.

Згідно з наявними даними, гаджет був знайдений відвідувачем одного з ресторанів у США, де, мабуть, годинник був просто забутий.

На опублікованих знімках демонструється пристрій із досить мінімалістичним дизайном. Круглий дисплей з невеликими рамками не має безеля. Поруч із колесом на корпусі розташована єдина кнопка, а також щось, що нагадує мікрофон або датчик висотоміру.

На тильній стороні корпусу розташовується оптичний датчик вимірювання серцевого ритму. Годинник доповнюється силіконовим ремінцем, який пристібається до корпусу за допомогою застібок і нагадує ремінці, що використовуються у смарт-годинниках Fitbit Versa та Sense.

На жаль, інтерфейс користувача на цьому пристрої не завантажується. Під час спроби увімкнути годинник з'являється логотип Google, але подальше завантаження не відбувається. Передбачається, що перший розумний годинник Google працюватиме під керуванням Wear OS 3.

Наразі про Pixel Watch більше нічого невідомо. За деякими даними, Google може офіційно представити новинку наприкінці наступного місяця на щорічному заході I/O.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна