Власники смартфонів Pixel 7 скаржаться на мимовільне руйнування скла об'єктива камери

08:20, 09.01.2023

Власники смартфонів Pixel 7 зіштовхнулися із проблемою, причина якої досі не відома. У Twitter і на форумі Reddit користувачі повідомляють про «мимовільне руйнування» скла, що покриває об'єктив основної камери. Причому пошкодження скла не є наслідком ударів або падіння смартфона. Хоча деякі користувачі стверджують, що тріщини на склі з'являються за низьких температур.

Згідно з публікаціями ресурсів PhoneArena та Android Police, скарги з цього приводу почали надходити в листопаді — через місяць після початку продажів смартфонів. Судячи з фотографій, розміщених у соціальних мережах, проблема стосується як моделі Pixel 7 за $599, так і Pixel 7 Pro вартістю $899. За словами деяких користувачів, за усунення пошкодження вони вимагали від $200 до $400, хоча інші кажуть, що Google погодилася виконати ремонт за гарантією.

Нерідко руйнування скла відбувається після зміни температури навколишнього середовища - коли смартфон перемістили з теплого приміщення в холодне або на вулицю, де нижча температура, ніж у приміщенні.

«Вигулював собаку під час різкого похолодання минулого тижня (нижче за –15 °C) і дістав телефон, щоб зробити знімок. Помітив безліч відблисків, тож почав протирати об'єктив камери, а скло вже було розбите. Я знайшов у кишені уламки скла», - написав користувач Reddit u/blazers_n_bowties. Він додав, що служба підтримки Google відмовилася вважати це гарантійним випадком, оскільки йдеться про "фізичне пошкодження".

А користувач Twitter Хейдон Фабер (Heydon Faber) (@CSThrowaway), який також зіткнувся з проблемою на своєму смартфоні Pixel 7 (на знімку вище), висловив обурення контролем якості компанії. “Мені сказали, що це моя проблема. Це справді контроль якості, що підтримується Google? Це очевидно виробничий брак, і я знаю, що я не єдиний. Будь ласка, виправте це, google!», - написав він у соціальній мережі.

Ресурс The Verge звернувся до Google із проханням прокоментувати повідомлення користувачів, але компанія поки що не відповіла на запит.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна