Xiaomi 14 Ultra стане першим смартфоном компанії з двома телеоб'єктивами

00:51, 08.12.2023

Топовий флагманський смартфон Xiaomi 14 Ultra отримає більший акумулятор високої щільності. Про це повідомляє інсайдер Digital Chat Station.

Також смартфон отримає поліпшені датчики зображення, два модулі з телеоб'єктивами, новою архітектурою і новими апаратними рішеннями, скляний корпус і по-справжньому флагманські характеристики. Згадується екран, вигнутий з чотирьох сторін, і ультразвуковий відбиток пальця під поверхнею дисплея.

Раніше те саме джерело повідомляло, що основна камера підтримуватиме змінну діафрагму, яку можна буде відрегулювати в діапазоні F/1,6-F/4,0, фіксуючи кількість світла, яке надходить на датчик зображення. 50-мегапіксельним сенсором основної камери Xiaomi 14 Ultra стане Sony LYT900. Цей сенсор являє собою оптимізовану версію Sony IMX989 і має оптичний формат 1 дюйм. Технологія Dual Conversion Gain дасть змогу покращувати якість зображення за рахунок зниження кількості шумів.

Очікується, що Xiaomi 14 Ultra буде оснащений мобільною платформою Qualcomm Snapdragon 8 Gen3 і отримає до 1 ТБ флеш-пам'яті. Він буде випущений у першому кварталі наступного року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна