Xiaomi анонсувала розумний годинник Black Shark GS3

23:06, 22.04.2024

Xiaomi через свій підрозділ Black Shark офіційно анонсувала розумний годинник Black Shark GS3, а також опублікувала перше зображення.

Як видно на зображенні, новинка продовжує стиль дизайну Black Shark S1 Pro і S1 Classic. Годинник отримає круглий циферблат і буде доступний у чорному та зеленому кольорах.

Наразі характеристики пристрою не повідомляються.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 9 з GPS ще на крок ближче до релізуФітнес-браслет Xiaomi Mi Band 9 з GPS ще на крок ближче до релізу01:27 21.04.2024

    На своєму шляху до полиці роздрібного магазину новий фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 9 збирає все більше сертифікатів різних регуляторів. Цього разу пристрій сертифікували в ОАЕ та Індонезії.

  • Компанія Samsung готує смарт-годинник Galaxy Watch FEКомпанія Samsung готує смарт-годинник Galaxy Watch FE00:02 06.04.2024

    Схоже, компанія Samsung збирається розширити свою лінійку фанатських пристроїв Fan Edition (FE) новим продуктом. Імовірно, Watch FE технічно будуть схожі на Watch4. Нагадаємо, актуальним зараз є покоління Watch6.

  • У Мережі знайшли акумулятор, імовірно, для моделі Galaxy Watch7 ProУ Мережі знайшли акумулятор, імовірно, для моделі Galaxy Watch7 Pro23:49 05.04.2024

    Схоже, Samsung збирається випустити новий розумний годинник Watch Pro. У Мережі з'явилися дані про акумулятор для годинника лінійки Watch7 з каталожним номером SM-L70x. Ємність акумулятора становить 578 мАг, що майже ідентично ємності моделі Watch5 Pro.


купить телефон в Одесі, Україна