Xiaomi почала продаж розумного годинника Redmi Watch 3 Active

11:05, 15.07.2023

Китайська компанія Xiaomi почала продаж свого нового розумного годинника під брендом Redmi на міжнародному ринку. Новинка під назвою Redmi Watch 3 Active являє собою дуже просту і доступну модель з великим розміром екрану.

Європейським користувачам Redmi Watch 3 Active пропонується за 40 євро в чорному або сріблястому варіантах корпусу. У Китаї схожа модель продається з травня під назвою Redmi Watch 3 Lite (Youth Edition). Зазначимо, що залежно від регіону і ритейлера ціна може відрізнятися. MediaMarkt у Німеччині пропонує новинку якраз за 40 євро, а ось Amazon у Німеччині та Іспанії - вже за 49 євро.

Особливістю Redmi Watch 3 Active став великий 1,83-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 240 x 280 пікселів. Таким чином, годинник отримав більший екран, ніж у дорожчих Redmi Watch 3 з діагоналлю 1,75 дюйма. При цьому у версії Active не передбачено модулів NFC і GPS.

Годинник захищений від води (5ATM), підтримує Bluetooth 5.3 і голосові дзвінки через Bluetooth, відстежує частоту серцевого ритму і рівень кисню в крові (SpO2), а також якість сну і менструальний цикл. На Redmi Watch 3 Lite можна використовувати понад 200 циферблатів і 100 спортивних режимів, але немає магазину застосунків для використання сторонніх застосунків або циферблатів. Акумулятор ємністю 289 мАг забезпечує 8-12 днів автономної роботи.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна