Xiaomi представила AR-окуляри Mijia Glasses Camera - екран Micro OLED, дві камери, 8-ядерний процесор і ціна $400

23:42, 02.08.2022

3 серпня стартує краудфандинговая кампанія з організації випуску пристрою Xiaomi Mijia Glasses Camera - гібрида камери, що носиться, і окулярів доповненої реальності (AR).

Новинка обладнана дисплеєм Micro OLED та оптичною призмою. Піксельна щільність становить 328 PPI (крапок на дюйм), пікова яскравість - 3000 кд/м2. Передбачено засоби зниження інтенсивності синього кольору, що зменшує втому очей.

В основу покладено процесор Qualcomm Snapdragon з вісьмома обчислювальними ядрами, що працює в тандемі з 3 Гбайт оперативної пам'яті. Місткість вбудованого флеш-накопичувача складає 32 Гбайт. Живлення забезпечує акумуляторна батарея ємністю 1020 мАг з 10-ватною зарядкою: 80% запасу енергії може бути накопичено приблизно за 30 хвилин.

Окуляри забезпечені 50-Мп основною камерою та 8-Мп перископним модулем з оптичною стабілізацією. Є 5-кратний оптичний та 15-кратний гібридний зум. Пристрій здатний зберігати відео протягом 10 секунд до натискання на кнопку запису.

Згадані функції перекладу між англійською та китайською мовами у реальному часі, а також інтелектуальний помічник Xiao Ai. Важить гаджет близько 100 г. Ціна на етапі краудфандінгової програми становитиме $370, після чого зросте до $400.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна