Xiaomi представила Redmi Watch 4 - перший смарт-годинник на HyperOS

20:51, 29.11.2023

Разом зі смартфонами нової серії Redmi K70 і бездротовими навушниками Redmi Buds 5 Pro, компанія Xiaomi представила сьогодні новий смарт-годинник Watch 4. Вперше для серії, новинка зібрана в алюмінієвому корпусі. Крім того, це перший смарт-годинник виробника під управлінням нової операційної системи HyperOS.

Смарт-годинник Redmi Watch 4 отримав великий 1,97-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 390 х 450 пікселів і максимальною яскравістю 600 кд/м2. Екран має частоту оновлення 60 Гц і підтримує функцію Always-on Display.

Для новинки заявляється підтримка понад 200 різних циферблатів і понад 150 режимів тренувань. Годинник отримав вдосконалений чотириканальний оптичний датчик серцевого ритму, у якого на 10 % підвищено точність моніторингу порівняно з датчиком попереднього покоління. Годинник стежить за частотою серцевого ритму і рівнем насичення крові киснем. Крім того, він може оцінювати рівень стресу, стежити за гігієною сну і жіночим здоров'ям.

Новинка оснащена батареєю на 470 мАг, яка забезпечує годиннику до 20 днів роботи без підзарядки за звичайного використання і до 30 днів у режимі економії енергії. Redmi Watch 4 оснащені модулем GPS (Galileo, Glonass, Beidou, QZSS), підтримують Bluetooth 5.3 і NFC. Для них також заявляється водонепроникність, щоправда, лише до 5ATM, тож глибоко пірнати з ними не бажано.

Розміри Redmi Watch 4 становлять 47,58 х 41,12 х 10,5 мм, вага дорівнює 31,5 г. У продажу годинник буде доступний у чорному і сріблястому варіантах корпусу. Для нього також пропонується різноманітність пластикових, сталевих, шкіряних і тканинних ремінців.

Вартість Redmi Watch 4 становить 499 юанів ($70). Їх уже можна замовити через офіційний сайт Xiaomi в Китаї.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна