Xiaomi представить фітнес-браслет Mi Band 7 Pro на презентації 4 липня

17:11, 30.06.2022

Китайська компанія Xiaomi опублікувала тизер, який повідомляє про те, що фітнес-браслет Mi Band 7 Pro буде представлений 4 липня — на заході, присвяченому виходу флагманських смартфонів Xiaomi 12S.

Новий фітнес-браслет Mi Band 7, який дебютував кілька місяців тому, оснащений екраном AMOLED з діагоналлю 1,62 дюйма та роздільною здатністю 490х192 пікселів, має датчик частоти серцевих скорочень для відстеження ритму в режимі 24/7 та пульсоксиметр для вимірювання рівня насичення крові киснем. (SpO2). Пристрій витримує занурення під воду на глибину до 50 метрів. Користувачам доступно 120 режимів тренувань, включаючи декілька професійних. Ємність акумулятора — 180 мАг.

Версія Xiaomi Mi Band 7 Pro отримує ряд покращень. Зокрема, йдеться про наявність приймача GPS і більш потужної батареї (ймовірно, ємність складе близько 200 мАг).

Крім того, судячи за зображенням, браслет отримає більш великий прямокутний дисплей. Зовні гаджет нагадує смарт-годинник. Пристрій буде пропонуватися в різних варіантах колірного виконання.

Що стосується нового сімейства флагманських смартфонів Xiaomi, то в нього входять моделі Xiaomi 12S, Xiaomi 12S Pro і Xiaomi 12S Ultra. Вони будуть оснащені восьмиядерними процесорами Snapdragon 8+ Gen 1 з тактовою частотою до 3,2 ГГц, а також камерами Leica.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна