Який персонал потрібен для переїзду

00:34, 13.02.2021

Перевезення речей з дачі на квартиру або зі знімною квартири в свою - завжди радісна подія. Але що трапиться, якщо ваш улюблений сервіз розіб'ється під час перевезення, а персонал компанії, що перевозить ваші речі, ще й нагрубити? На що необхідно звернути увагу при виборі персоналу, що займається перевезенням речей?

Який буває персонал компаній-перевізників

У компанії, що займається перевезенням вантажів, весь персонал ділиться на кілька категорій. Крім менеджерів старшої ланки, співробітників можна розділити на такі категорії:

  • менеджери - люди, які приймають замовлення;
  • диспетчери - співробітники, які «ведуть» водіїв по місту і роздають замовлення;
  • водії - ті, хто везе вантаж;
  • вантажники - ці співробітники виконують кілька функцій, серед яких навантажувальні роботи і багато іншого.

Якими ж якостями повинні володіти всі ці співробітники, щоб їм можна було довірити свій вантаж?

Професійні якості персоналу

Вибираючи компанію, наприклад, таку, як Віватранс, багато хто шукає її через Інтернет. І тут дуже важливо, щоб у компанії були хороші відгуки. Можливо, хтось із ваших рідних порадить якусь компанію. Ці відгуки грунтуються на враженнях клієнтів про професіоналізм співробітників організації.

Як тільки ви телефонуєте, щоб уточнити, чи зможе та чи інша компанія здійснити переезд квартиры, Киев чи це, Харків чи інше місто, вам відповідають менеджери. У менеджерів і необхідно дізнатися, машина якої вантажопідйомності вам потрібна, як здійснюється процес перевезення і багато іншого. Грамотний фахівець не лише відповість на всі ці питання, він задасть свої, щоб уточнити, як вигідніше і краще для вас здійснити перевезення.

Далі за роботу беруться диспетчери. Не кожен диспетчер володіє великою кількістю програм, щоб розрахувати час і найближча відстань від машини до місця прийому вантажу, але це необхідно вміти робити професіоналу.

Досвідчений водій завжди добре знає місто, він знає, в який час, на якій дорозі буває затор. І це важливо, оскільки дозволяє заощадити ваш час і зменшує можливість ДТП.

Робота вантажників зводиться не тільки до вантажопідйомним робіт, але також включає розбирання і збирання меблів, упаковку речей, кріплення вантажу на автомобілі, підйом речей на потрібний вам поверх і багато іншого.

Всі ці вміння роблять фахівців організації професіоналами. Але хотілося б додати ще одну якість - ввічливість. Працівник може бездоганно виконувати свою роботу, але, якщо він - грубіян, то підриває авторитет компанії. Бажаємо вам працювати тільки з професіоналами, які заслужили право називатися лідерами в своїй області.


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини