YouTube отримав новий інтерфейс - відео тепер можна наближати, а перемотування стало зручніше

01:15, 26.10.2022

Розробники з Google оголосили про внесення ряду змін до інтерфейсу користувача YouTube, які стануть доступні всім користувачам платформи найближчим часом. Відеохостинг отримав підтримку масштабування відео, зручніший пошук потрібних фрагментів у роликах та ін.

Нова функція масштабування на YouTube дозволяє збільшувати відео методом pinch-to-zoom, аналогічно тому, як це відбувається у разі збільшення фотографій. Раніше цього року ця функція тестувалася серед преміальних передплатників платформи, але тепер вона стане доступною всім.

Ще одне цікаве нововведення стосується покращення пошуку потрібних фрагментів шляхом перемотування відео вперед або назад. При прокручуванні відео з'являються покадрові превью, що дозволяють точніше зрозуміти, що саме відбувається в тій чи іншій частині ролика. За рахунок цього користувачам буде простіше знаходити уривки відео, що їх цікавлять.

Разом з цим у YouTube з'явився новий режим зміни фону, що використовує «динамічну вибірку кольору» і дозволяє адаптувати відтінки фону програми до кольорів відео, що переглядається. Ця функція інтегрована у веб-версію YouTube та мобільні програми сервісу. Вона стане доступною всім користувачам, які використовують темну тему оформлення. Розробники також оголосили, що темний режим YouTube стане ще темнішим, щоб кольори дійсно виділялися на екрані, незалежно від того, чи дивиться користувач відео на смартфоні, комп'ютері або телевізорі.

Деякі зміни дизайну включають оновлений вигляд кнопки «Підписатися», мініатюри відео зі скругленими кутами та ін. Кнопки «Подобається», «Поділитися» та «Завантажити» стали більш мініатюрними. Посилання в описі відео замінено на відповідні кнопки.

Джерело: 3DNews.ru


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна