З App Store видаляють програми, які давно не оновлювалися

08:44, 25.04.2022

Стало відомо, що компанія Apple видалятиме зі свого магазину цифрового контенту App Store програми, які не оновлювалися «протягом значного проміжку часу». Відповідне повідомлення цього тижня було розіслано розробникам, які отримали 30 днів, щоб оновити свої продукти.

«Ви можете зберегти цю програму доступною для нових користувачів, щоб вони могли знайти і завантажити її з App Store, надавши оновлення для продукту протягом 30 днів. Якщо оновлення не буде надано протягом 30 днів, програма буде видалена з магазину», - йдеться в повідомленні Apple, яке отримали розробники деяких програм для iOS. У повідомленні також сказано, що програми будуть видалятися тільки з App Store, але цей захід не зачепить продукти, які вже завантажені та встановлені на пристрої.

Згідно з наявними даними, повідомлення Apple отримали розробники програм, які не оновлювалися кілька років, але все ще доступні в App Store. Цю інформацію підтвердила компанія Protopop Games, чия гра Motivoto не отримувала апдейтів із березня 2019 року. Аналогічне повідомлення отримав творець клавіатури FlickType для Apple Watch, яка орієнтована на людей з вадами зору.

На сторінці підтримки Apple сказано, що компанія безперервно оцінює програми на предмет коректної роботи та відповідності рекомендаціям платформи. У разі виявлення будь-яких невідповідностей програми видаляються з App Store. Це повідомлення не містить дати публікації, тому важко сказати, коли саме воно з'явилося. Про намір видаляти з App Store програми, які не оновлювалися, Apple говорила ще в 2016 році.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна