З нагоди сьомої річниці відкритих даних в Україні випускають лімітовані поштові марки

20:40, 22.10.2022

Символом марок стала Бджілка, яка уособлює силу,  винахідливість та спільну натхненну працю open data ком’юніті в Україні. На поштових марках відтворили вплив відкритих даних на різні сфери життя українців — від медицини до боротьби з секторальною корупцією.

Марки будуть розподілені між першими 100 учасниками, які зареєструються на круглий стіл “Закрити не можна відкрити. 7 років сфері відкритих даних в Україні”, що відбудеться сьогодні о 14:00.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Мінцифра вручила «Відзнаку Миру» компанії NetflixМінцифра вручила «Відзнаку Миру» компанії Netflix23:28 20.10.2022

    Команда Мінцифри зустрілася зі спів-СЕО Netflix Ted Sarandos, щоб вручити «Відзнаку Миру». Це нагорода, ініційована Президентом України Володимиром Зеленським для компаній та корпорацій, урядів, посадовців і світових політиків за активну підтримку України.

  • Підприємці можуть сплачувати податки у Приват24 для фізосібПідприємці можуть сплачувати податки у Приват24 для фізосіб09:31 20.10.2022

    Приват24 додав новий функціонал для підприємців - сплату єдиного податку та інших бюджетних платежів. Як повідомив член правління банку Євген Заіграєв, така можливість з'явилась для всіх клієнтів ФОПів у оновленій версії найпопулярнішого в Україні мобільного додатку Приват24.

  • Олександр Усик — новий амбсадор фандрейзингової платформи United24Олександр Усик — новий амбсадор фандрейзингової платформи United2409:30 20.10.2022

    Легендарний боксер та володар найпрестижніших поясів WBC, WBA, WBO і IBF підтримав напрям «Відбудова України». Він допомагатиме залучити міжнародну підтримку для відновлення українських міст.


купить телефон в Одесі, Україна