Знаходьте укриття в кілька кліків у смартфоні. Нова послуга в Дії

22:53, 08.02.2024

У застосунку з?явилася мапа укриттів, тепер кожен українець під час повітряної тривоги зможе швидко знайти найближче безпечне місце, переглянути про нього інформацію та прокласти маршрут.

На інтерактивній мапі також можна:

  • переглянути вид, рейтинг та фото
  • дізнатися, скільки людей воно вміщує
  • оцінити стан укриття
  • залишити відгук, повідомити, якщо воно зачинене, — цю інформацію передадуть до ОВА
  • поділитися локацією з родичами або друзями

Також можете вибрати фільтр і вказати параметри, наприклад, укриття для людей з інвалідністю.

А щоб не залежати від інтернету та зв?язку, завантажуйте мапу своєї області — і вона завжди буде доступною офлайн. Для цього перейдіть у розділ Незламність і натисніть — Завантажені мапи.

З міркувань безпеки мапа буде недоступною в Донецькій, Луганській, Запорізькій та Херсонській областях. Але ви можете дізнатися їх адреси в органів місцевого самоврядування.

Послугу розроблено Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством внутрішніх справ та ДСНС, за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» (у частині створення інформаційної системи обліку укриттів), а також швейцарсько-української Програми EGAP Фонду Східна Європа (щодо інтеграції інформаційної системи з Дією).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • У WhatsApp виявили підтримку сторонніх чатівУ WhatsApp виявили підтримку сторонніх чатів10:40 27.01.2024

    Команда популярного месенджера WhatsApp активно працює над новою функцією, яка забезпечить сумісність зі сторонніми платформами обміну повідомленнями. Тематичний ресурс WABetaInfo виявив приховану секцію third-party chats (Сторонні чати) у свіжій бета-версії WhatsApp.

  • Google знову поліпшила Android AutoGoogle знову поліпшила Android Auto14:10 23.01.2024

    Google представила функцію штучного інтелекту для Android Auto, яка допоможе вам відповідати на текстові повідомлення під час водіння.

  • 870 000 уроків менш ніж за 3 місяці. Як українці навчаються разом з Promova870 000 уроків менш ніж за 3 місяці. Як українці навчаються разом з Promova19:23 21.01.2024

    Promova — один з популярних застосунків вивчення англійської мови. Завдяки національній мовній програмі Future Perfect в українців є крута можливість — безоплатний преміумдоступ до всіх мовних курсів на 3 роки.


купить телефон в Одесі, Україна