З'явилося перше рекламне зображення смартфона Samsung Galaxy Fold5

18:49, 16.06.2023

У Мережі з'явилося зображення Samsung Galaxy Fold5, судячи з усього, взяте з рекламних матеріалів компанії.

Зображення показує апарат, який ми вже бачили на неофіційних рендерах. Як можна бачити, змін у дизайні умовно не буде. Спалах, що змінив місце розташування, навряд чи може вважатися таким.  

Однак уже на цьому зображенні видно, що смартфон складається таким чином, що щілини між половинками немає. Це наслідок використання нового краплеподібного шарніра.  

Нагадаємо, технічно новинка також буде дуже схожа на поточне покоління, тож оновлення, мабуть, буде дуже незначним. 

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • realme GT Neo 5 Pro получит Snapdragon 8 Gen 2, OLED-дисплей и поддержку 150-Вт зарядкиrealme GT Neo 5 Pro получит Snapdragon 8 Gen 2, OLED-дисплей и поддержку 150-Вт зарядки18:23 16.06.2023

    Ожидается, что бренд realme представит флагманский смартфон GT Neo 5 Pro в июле или августе этого года. В преддверии этого в интернете появилась информация касательно характеристик новинки.

  • Появился рекламный постер Samsung Galaxy Flip5Появился рекламный постер Samsung Galaxy Flip518:17 16.06.2023

    Вслед за рекламным постером Samsung Galaxy Z Fold5 в Сети появился такой же, но с Galaxy Z Flip5. Мы можем видеть смартфон таким, каким его показывали предыдущие утечки. В частности, главной особенностью новинки будет весьма крупный внешний экран.

  • До виходу готується смартфон Nubia NeoДо виходу готується смартфон Nubia Neo18:06 16.06.2023

    Смартфони Nubia відомі своєю геймерською спрямованістю і дизайном. Модель Neo, яку бренд збирається випустити найближчим часом, збереже другу особливість, але точно не першу.


купить телефон в Одесі, Україна