Огляд Bloody M30: бездротові навушники з доступного цінового сегменту з цікавим звуком

19:32, 18.09.2022

На огляді бездротові навушники A4Tech M30 Bloody які відрізняються від конкурентів цікавим технологічним рішенням – мембраною, яка виготовлена  з наноміцелія і вуглецевого волокна. Це надає звучанню особливого присмаку, особливо на високих на середніх частотах. Подробиці та враження від навушників вартістю $40 далі у огляді.

Комплектація

Коробка навушників виглядає інформативно і привабливо. На лицьовій стороні є зображення продукту, а також назва моделі.

На боках та звороті коробки можемо прочитати основні характеристики, такі як ємність акумулятора, час зарядки тощо. Також тут окремо винесено інформацію про технологію виготовлення мембрани.


У коробці знаходиться зарядний кейс з навушниками, кабель USB Type-C, посібник користувача і набір ще з двох пар змінних амбушюр.


Дизайн і Корпус

Навушники Bloody M30 доступні в білому та чорному кольорі. На огляді білий варіант і як бачите, зарядний кейс також білий.


На торці біля Type-C роз’єму розмістили один світлодіодний індикатор. Фізична кнопка для перевірки рівня заряду батареї відсутня.


Навушники не схожі ні на кого з конкурентів, яких вдалося пригадати. Унікальність підкреслює нанесений логотип Bloody. Габарити компактні, розміщення у вусі комфортне, чому дуже сприяють м’які силіконові амбушюри. Комусь такий дизайн подобається, а хтось віддає перевагу навушникам без силіконових елементів. Хоча, на мою думку, від фізичного компоненту шумоізоляції відмовлятися не варто.


Bloody M30 не мають фізичних кнопок керування. Проте тут є сенсорні.

Контакти для зарядки і мікрофон знаходяться знизу. Такий дизайн вкладишів краще підходить для телефонних розмов, оскільки мікрофон знаходиться ближче до рота.

Ще один мікрофон та світлодіод знаходяться зверху.

Автоматичної зупинки музики, коли ви виймаєте навушники з вуха, не реалізовано. А от спарювання зі смартфоном після виймання навушників з кейсу відбувається швидко. Причому навушники працюють незалежно один від одного. Для прикладу це дозволить їх чергувати на підзарядці.


Якщо говорити про розміри вкладишів, то вони складають 33 х 26 х 6 мм. Розміри футляру 45 х 63 х 23 мм. Крім того, зарядний бокс дуже легкий - 37 грам з навушниками всередині.

Буде корисно знати, що корпус Bloody M30 стандартизовано на водо- і пилонепроникність по IPX4. Тобто для тренувань і в залі, і на вулиці, навіть під невеликим дощем, пристрій підходить. Будете сильно потіти під час тренувань – для навушників це також не проблема.

Функції контролю

Про підключення особливо писати нічого. Відкрили бокс, зайшли в смартфон, увімкнули пошук нових пристрій, побачили в списку Bloody M30, вибрали їх та користуєтесь.


Функції управління деякими можливостями реалізовані через сенсорні клавіші на навушнику. У посібнику користувача ви можете знайти повний список функцій керування, таких як:

  • підвищення / зниження гучності (тривале натискання),
  • прийом / завершення виклику або пауза (одне натискання),
  • відтворення попереднього / наступного треку (подвійне натискання)
  • активація голосового помічника (потрійне натискання)


Як бачите, набір можливостей великий, навіть для вибору гучності непотрібно діставати смартфон.

Звучання


Основні технічні характеристики A4Tech M30 Bloody по частині звуку

  • Розмір динаміка: 10 мм
  • Частотний діапазон: 20 Гц-20 кГц
  • Чутливість навушників: 105 дБ при -10 дБ
  • Чутливість мікрофона: -42 дБ
  • Імпеданс: 32 Ом

Навушники оснащені 10-мм динамічним драйвером. Це не маленький драйвер для компактних навушників із бюджетного цінового сегменту.

Коли я вперше слухав музику в Bloody M30, вона відразу зазвучала мені цікавіше, ніж у навушниках іншого бренду за ту ж само ціну. Бас сподобався. Середні та високі частоти також хороші.

Можливо це і маркетинговий хід, але технологія M.O.C.I. (Mycelium of Carbon IT), яка використовується для виготовлення мембрани з наноміцелія і вуглецевого волокна, дійсно «працює» на користь хорошому звуку.


Автономність

Виробник заявив, що навушники Bloody M30 гарантують до 18 годин автономної роботи. Цю цифру підтверджую. Однак це стосується лише зарядного боксу.

Час роботи від одного заряду становить не менше 4 годин. Ви також можете використовувати зарядний футляр, щоб зарядити навушники більше чотирьох разів. Таким чином, загалом отримуєте до 22 годин автономної роботи.

Чохол має акумулятор ємністю 500 мАг. Для його повної зарядки потрібно до 2 годин часу. Час зарядки навушників, всередині яких батарея на 40 маг, – приблизно 80-90 хвилин. Підзарядка йде через USB Type-C роз’єм.


Висновок

Bloody M30 від A4Tech цікаві навушники. Якщо вам подобається дизайн, то вони вам, ймовірно, сподобаються, тому що мають хорошу якість звуку та пристойний час автономної роботи. За свої 40 доларів США вони точно хороші навушники, хоч і без функції шумоподавлення.

Серед головних особливостей Bloody M30 виокремлю 10-мм динамічний драйвер з мембраною з наноміцелія і вуглецевого волокна, понад 20 годин автономної роботи і невеликі розміри кейсу та легкість конструкції самого навушника.

Рекомендую їх для використання зі смартфонами, ноутбуками, планшетами навіть для ігроманів, тому що технологія Bluetooth 5.0 забезпечує комфортну затримку навіть для динамічних ігрових сюжетів. А якщо потрібен ігровий режим і без нього ніяк, то дивіться в сторону навушників Bloody M70, які я тестував раніше.

Переваги:

  • Якість звуку для свого цінового сегменту
  • Хороші середні та високі частоти
  • Загальна автономність до 22 годин
  • Просте налаштування та управління
  • Регулювання гучності з навушника

Недоліки:

  • Не знайдено

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 1499 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP


Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна