Огляд бездротової зарядки 3 в 1 Canyon WCS-304 (CNS-WCS304): симпатична, зручна та безпечна

22:30, 25.12.2023

Canyon WCS-304 – це мобільний аксесуар, який може одночасно підзаряджати три пристрої у бездротовому форматі, при цьому виконуючи функцію підставки під смартфон та тримача для годинника. Корпус складний, дизайн симпатичний, апаратна складова доповнена розумним чіпом контролю заряду та захисту пристроїв.

Ціна на бездротову зарядну станцію Canyon  WCS-304  невисока, а комплектом передбачено навіть блок живлення. Як на мене, перерахованого достатньо, щоб зацікавитись і більш детально познайомитись з цим аксесуаром. Подробиці і враження далі в огляді.


Дизайн та Корпус

Canyon  WCS-304   - пристрій у компактному, зручному для подорожей, корпусі. Габарити 133х74х30 мм (у розкладеному вигляді – 133х74х121 мм), вага без кабелю – 171 г.


Форматів користування зарядкою два. При першому, якщо користувач вирішує, що йому непотрібно розкладати корпус, смартфон можна заряджати в горизонтальному положенні.

Можливо, поки не придбали смартгодинника та навушників, цього буде достатньо. Але зручніше відкинути панель-тримач смартфона та поставити мобільний екраном до себе у положенні вертикально. Можна і горизонтально, тоді, наприклад, iPhone на останній ОС під час зарядки по замовчуванню покаже годинник та календар.

Заряджати смартфон можна в чохлі та без нього. Заявлена виробником відстань заряджання до 8 мм.

При другому, розкладеному форматі, з’являється можливість заряджати не 1, а 3 пристрої одночасно.

Місце для навушників виокремлене протиковзким матеріалом. З нього ж елемент фіксації місяця контакту смартфона з зарядною станцією і чотири ніжки знизу на підставці.

 


Щоб уникнути перегріву в процесі роботи на нижній частині корпусу передбачили решітку під вентиляцію.

Майданчик кріплення смарт-годинника прихований, відкривається з невеликим зусиллям. Під пластиком передбачений магніт, тож годинник тримається надійно.

Єдина кнопка на корпусі сенсорна. Вона призначена для увімкнення/вимкнення контурної підсвітки білого кольору. Підсвітка блимає – гаджети ще заряджаються.

Конструкція продумана, навіть якщо розмістити одночасно три гаджети, виглядатиме компактніше, ніж деякі аналогічні рішення. Звичайно, по компактності складно хоч комусь конкурувати з Canyon WCS-305, яку я оглядав нещодавно, але Canyon WСS-304 – більш універсальний формат. Зарядна станція на огляді зручна і для подорожей, і для використання на робочому столі.

На огляді Canyon WСS-304 у молочному кольорі, причому кабель і блок живлення в комплекті виконані в тому ж відтінку. У покупця ж є можливість придбати зарядну станцію в одному з чотирьох варіантів кольорів, включаючи чорний, рожевий та блакитний.

Кабель підключається позаду через універсальний USB C порт. Довжина кабелю в комплекті 1,2м.

Корпус зібраний якісно, недоліків по з’єднанню панелей між собою і нарікань на роботу елементів, що рухаються, не знайшов.

Заряджання

Бездротова зарядна станція може підтримувати вихідну потужність 15 Вт, 10 Вт, 7,5 Вт і 5 Вт. При цьому ефективність заряджання смартфону наступна:

  • 15 Вт – 79%
  • 10 Вт – 75%
  • 5 Вт і 7,5 Вт – 65%

Протестував бездротову зарядку на iPhone 14 Pro Max, з 5% до 100% смартфон набрав за 2 години 35 хвилин. Якщо ж одночасно розмістити 3 пристрої на підзарядці, то час зросте, але не має перевищити 3,5 години.

Врахуйте, що без усякого ризику можна залишати телефон на зарядній підставці на ніч або на тривалий час, оскільки зарядна станція «безпечно» заряджає батарею. Інтелектуальний чипсет Chipvision, крім того, що підтримує Quick Charge, так ще й ефективно контролює основні параметри процесу зарядки та запобігає перегріву (OTP). Додатково передбачений захист від перевантаження по струму (OCP) та від перенапруги (OVP), також заряд не подається, якщо система виявить сторонні об'єкти на майданчиках заряджання.

Крім можливості заряджати три пристрої Apple, власник може покласти або поставити інші пристрої з підтримкою Qi.

Висновок

Приємно оглядати пристрої, в яких досконало пропрацювали нюанси зовні. Ще приємніше тестувати гаджети, які працюють відповідно до заявлених виробником параметрів. Бездротова зарядна станція Canyon WСS-304 відповідає обом умовам.

Корпус зібрано якісно, дизайн виглядає сучасно, складні елементи фіксуються у передбачених для них позиціях коректно. Смартфон можна заряджати вертикально і горизонтально.

Canyon WСS-304 вам підійде, якщо підбираєте компактну бездротову зарядку, яку можна взяти в подорож. Також зменшується до одного кількість кабелів, які потрібно носити/возити з собою. При цьому зарядна станція буде доречною і на робочому столі, а чотири кольори на вибір дозволять потрапити в потрібний дизайн.

Недоліків за час тесту не виявив, а от до плюсів обов’язково віднесу можливість зарядки трьох пристроїв одночасно, контроль параметрів зарядки чіпом та наявність чотирьох систем захисту процесу заряджання. Останні дві згадані технології забезпечують коректність роботи Canyon WСS-304 і гарантують ощадливий вплив на батареї розміщених на зарядній станції смартфонів, навушників та смартгодинників.  

Переваги:

  • Компактний складний корпус, 4 кольори на вибір
  • Одночасна бездротова зарядка 3х мобільних пристроїв
  • Сумісність з усіма пристроями бездротової зарядки Qi
  • Прогумовані елементи для надійної фіксації
  • Потужність бездротової зарядки до 15 Вт
  • Можливість підзарядки з чохлом
  • Адаптер живлення в комплекті


Недоліки:

  • Не виявлено

 

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість Canyon WСS-304 (CNS-WCS304), що рекомендується на момент огляду,1399 грн
Зарядна станція на огляд надана представництвом бренду Canyon в Україні

Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна