Огляд ігрового крісла Cougar Armor ELITE: «світла» половина твого комфорту

09:33, 07.09.2023

До білого столу Cougar Royal 120 Mossa, що має електричне регулювання висоти, потрібен був відповідний стілець. Вимоги до нього висувались наступні: зручний, красивий, надійний та підходящий по дизайну. У бренду Cougar такий знайшовся - Cougar Armor ELITE White. Всі подробиці про крісло і особливості його трансформації розповідаю у огляді.

Комплектація і Збірка

Процес збірки та набір елементів, з яких у вас вийде отримати «робоче» крісло Cougar Armor ELITE, як на картинці нижче, нетривалий і простий. Можете переглянути мій огляд ігрового крісла Cougar Outrider S Black, інструкція і кроки, які потрібно пройти, майже ідентичні.

Про всі важливі елементи крісла розповім вже на зібраному Cougar Armor ELITE, інструменти йдуть у комплекті.

Дизайн та Корпус

Cougar Armor ELITE - це стілець, який витримує людей масою до 120 кг, але при цьому сам важить 20 кг і є зручним у переміщенні по локації. Колеса допомагають в цьому.

Крісло позиціонується як геймерське, але з іншої сторони може стати корисним і практичним предметом меблів, адже без проблем вписується в світлий інтер’єр. Елементи брендингу присутні, але як і оббивка виконані в сірій кольоровій гамі, тож очі не виїдають. Для когось це може бути і мінус, але тоді дивіться в сторону інших моделей з серії Armor ELITE. Знайдете там не лише помаранчево-чорні, але і модель Armor ELITE EVA з рожевим декором «Barbi стайл».


Основа та спинка крісла мають підняті краї, які забезпечують підтримку, але можуть дещо притісняти тих у кого вага за 120 кг. Тож мабуть виробник і зазначив саме таке обмеження. А для всіх інших «ковші» – це пасивний компонент зручності і майбутньої здорової статури, адже утримує користувача у вертикальному положенні. Для тих хто годинами сидить за іграми чи робочими таблицями це має бути важливо.

Крісло Cougar Armor ELITE вкрите штучною екошкірою. Покриття намагається імітувати текстуру натуральної шкіри, особливо на основі та спинці. Cougar стверджує, що оббивка крісла дихаюча, але все одно найкомфортніше використовувати крісло за призначенням в приміщенні де температура постійна і не провокує потовиділення. Бажано також одягатись так, щоб при сидінні уникнути прямого контакту з оббивкою. Але ж зауважу, що це правило актуальне для крісел і з ПВХ-шкіри, і з натуральної.


Далі детально розгляну основні елементи крісла більш прискіпливо.

Основа Cougar Armor ELITE

Вона складається з двох частин: центральної частини та бокової підтримки. Контурні краї трохи підняті, але не настільки, щоб власник відчував якесь обмеження. Ширина сидіння 545 мм, глибина – 490 мм.

Амортизація сидіння не відчувається надмірною, товщина піни до 11 см. На Armor ELITE ви не відчуваєте себе як дивані і для мене це перевага.

Більша частина основи сидіння біла, на боках – сіра. Основа візуально розділена на окремі елементи, але без одноманітного ромбовидного малюнка, який був у крісла-софи Cougar Ranger, що я оглядав нещодавно.

Знизу під подушкою все красиво.

По правій стороні основи сидіння знаходиться багатофункціональний важіль, який відповідає за всі регулювання висоти, а також функцію блокування і розблокування нахилу спинки. Відстань від підлоги до сидіння можна регулювати в діапазоні 360-430 мм, тож крісло підходить підліткам і дорослим, жінкам і чоловікам.

Гідравліка Cougar Armor ELITE

За всі регулювання висоти відповідає металевий газліфтний циліндр класу 4. Зміна висоти відбувається плавно. Діапазон зміни – 7 см.

П'ятизіркова основа та колеса

Сидіння через гідравліку стоїть на металевій «п'ятизірковій» основі, що пофарбована в матовий чорний колір. Зірка виготовлена з металу та має матове покриття.

Колеса з пластику і доповнені білим декором. Вони добре виконують свою функцію, коли треба котити крісло по рівній поверхні. Але при цьому дуже стійкі завдяки хорошому зчепленню з поверхнею.

Спинка Cougar Armor ELITE

Висота спинки 820 мм, каркас сталевий, тож обпершись деформація не відбувається. Ширина спинки на рівні плечей – 555 мм. Цього достатньо навіть для дуже широкоплечих.
Спинка має підтримку, що допомагає сидіти у вертикальному положенні довго і з комфортом. Кольори на боках також комбінуються  - білий з сірим.

У верхній частині спинки знаходяться два отвори. Це і елементи дизайну, і отвори для кріплення подушок.

Назва компанії та логотип вишиті сірою ниткою по обидва боки підголівника.

Спинка відкидається на кут до 160 градусів. В проміжку від 90 до 160 зможете обрати для себе зручну позицію для комфортної гри, роботи або релаксу. Важіль зміни положення знаходиться по правій стороні. Опір нахилу також можна відрегулювати під себе за допомогою ручки під основою сидіння.

Пластикові накладки з обох боків спинки закриваються місце з’єднання з основою і без проблем вписуються в загальний дизайн.

Підлокітники Cougar Armor ELITE

Підлокітники в кріслі достатньої довжини та ширини, а до всього ще й зручні та комфортні. Це так звані 2D підлокітники. Користувач може змінювати висоту підлокітника в межах 8 см, а також повертати їх ліворуч або праворуч.

Для моєї статури підлокітники розташовані на достатній відстані один від одного. В реальності це 515 мм.

Подушки з комплекту Cougar Armor ELITE

Комплектацію ігрового крісла Armor ELITE доповнили двома подушками: одна для підтримки шиї, а інша для попереку. Обидві подушки вкриті штучною екошкірою білого кольору. На обох сірими нитками вишита назва компанії. По м’якості подушки сподобались, кому цікаво - вони мають різні наповнювачі. Подушка під шию м’якша.

Більшу подушку можна переміщати вгору або вниз для кращої посадки і комфортної підтримки попереку.

Висновки

Cougar Armor ELITE – зручне крісло зі спинкою у формі ковша, обтягнуте дихаючою екошкірою, посилене міцним сталевим каркасом, з якісною збіркою та прошивкою елементів дизайну.

Спеціалісти Cougar відмінно попрацювали і, як у в інших моделях своїх ігрових крісел, врахували обов’язкові побажання та вимоги користувачів до ігрових крісел. Як результат за невеликі гроші отримуємо класний продукт. Але поспішіть зайняти місце на Armor ELITE першим, бо з появою цього ігрового аксесуару у вас вдома за нього може початись конкуренція.

Переваги:

  • Вдала комбінація кольорів

  • Вміле поєднання ігрового дизайну і стриманої кольорової гами

  • Якісна збірка і виконання деталей

  • Наявність регульованих елементів: зміна висоти, нахил до 160 градусів і 2D підлокітники

  • Сталева рама

  • Дихаюча екошкіра

  • Подушки для підтримки попереку та шиї в комплекті

  • Можливість вибору з великої колірній комбінації

  • Ціна


Недоліки:

  • Обмеження по вазі до 120 кг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Андрій Лазаускас
Роздрібна вартість, що рекомендується, – 7999 гривень
Продукт наданий прес-службою EDG GROUP

Источник: SmartPhone.ua

Обсуждение статьи

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

купить телефон в Одесі, Україна