Honor випустила глобальну версію преміального смартфона Magic6 RSR Porsche Design

16:54, 03.05.2024

Компанія Honor почала випуск глобальної версії флагманського смартфона Magic6 RSR Porsche Design. У Китаї пристрій доступний із березня. Смартфон пропонує 24 Гбайт оперативної пам'яті, накопичувач на 1 Тбайт і поліпшену 50-Мп основну камеру з більш точним автофокусом, як порівняти з моделлю Magic6 Pro.

Magic6 RSR Porsche Design - не просто більш преміальна версія моделі Magic6 Pro з іншою задньою кришкою і титановою вставкою навколо основної камери. Хоча загалом характеристики Magic6 RSR Porsche Design схожі з Magic6 Pro, без поліпшень теж не обійшлося.

Смартфон пропонує модифікований 6,8-дюймовий LTPO OLED-екран з роздільною здатністю 2800 x 1280 пікселів і технологією двошарової матриці Tandem Display. Порівняно з екраном звичайної версії, тут ушестеро збільшено термін служби, мінімізовано зниження яскравості з часом (менш як 1 % за три роки використання), а також збільшено сам показник яскравості, який становить 1800 кд/м2.

Основний набір камер Magic6 RSR Porsche Design майже такий самий, як у Magic6 Pro. Пристрій пропонує 50-Мп основну камеру, ширококутний модуль на 50 Мп і зум-камеру на 180 Мп. У головному модулі використовується датчик Ultra Dynamic Variable Eagle Eye H9800 розміром 1/1.3" з поліпшеним прошиванням, яке забезпечує ширший динамічний діапазон і краще підходить для нічної зйомки.

Honor Magic6 RSR Porsche Design доступний у двох кольорах, які використовуються під час виробництва спорткарів Porsche: Frozen Berry (колір Taycan 2020) і Agate Gray (класичний колір Porsche 911).

У Великій Британії Magic6 RSR Porsche Design оцінений у 1599 британських фунтів. Смартфон доступний для придбання в офіційному британському магазині Honor. Незабаром апарат з'явиться і на інших європейських ринках.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна