Представлено нові iPad Air з поліпшеними камерою і звуком, на базі SoC Apple M2

18:36, 07.05.2024

Apple на своєму заході Let Loose сьогодні анонсувала нові моделі iPad Air на базі однокристальної системи Apple M2 з екранами діагоналлю 11 і 13 дюймів, новою 12-мегапіксельною камерою FaceTime, функціями штучного інтелекту і кращою якістю звуку в більшій моделі.

Apple заявляє, що новий iPad Air був розроблений "щоб запропонувати функції, вперше реалізовані в iPad Pro, за більш доступною ціною". Зі сцени заявили, що нові моделі підтримують Apple Pencil і Magic Keyboard, а також підтримку наведення Apple Pencil для більшої точності.

Нові моделі iPad Air оснащені РК-дисплеєм Liquid Retina. Вони доступні в декількох кольорах, включно з синім, фіолетовим, Starlight і Space Grey. Планшети отримали новий корпус, виконаний з на 100% переробленого алюмінію.

iPad Air буде доступний з об'ємом пам'яті 128 ГБ, а також 256 ГБ, 512 ГБ і 1 ТБ. Як і раніше, ціна iPad Air стартує з 599 доларів, а 13-дюймовий планшет коштує від 799 доларів. Їх можна замовити сьогодні, а доставка почнеться наступного тижня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна