Аудіокнига Річарда Бренсона «До біса все! Бери та роби!» від life:)

10:49, 16.12.2009

Бренд для корпоративних абонентів BUSINESS life вперше на українському ринку започатковує створення аудіокниг українською мовою з бестселерами сучасної бізнес-літератури. Першою у світ вийшла аудіокнига «До біса все! Бери та роби!» відомого британського мільярдера Річарда Бренсона.

Сповідуючи стратегію індивідуальних мобільних рішень, BUSINESS life прагне надавати своїм корпоративним клієнтам саме ті послуги та рішення, що дозволяють їм розвивати власний бізнес та бути попереду конкурентів.

Розуміючи, що у менеджерів, які завзято віддаються бізнесу, не завжди вистачає часу на те, щоб почитати новинки сучасної ділової літератури, BUSINESS life започаткував створення дисків з бізнес-бестселерами українською мовою в аудіоформаті.

Першим проектом, реалізованим завдяки журналу &.СТРАТЕГИИ, стала аудіокнига «До біса все! Бери та роби!» – популярне творіння Річарда Бренсона, відомого у Великобританії мільярдера та власника однієї з найбільших у світі приватних компаній, яка об’єднує магазини з продажу музичних дисків, авіа- та залізничні компанії, радіостанцію та видавництво.

Кредо цієї талановитої та успішної людини – брати від життя все, а його книга – це маніфест дієвості, ризику та високих досягнень. Автор вважає: життя надто коротке, щоб витрачати його на речі, які не приносять задоволення. На власному прикладі Бренсон навчає, як досягати успіху, займаючись лише тим, що насправді подобається, незалежно від досвіду, освіти чи знань.

Ця книга – уособлення оптимізму, віри у талант і можливості кожної людини, один з найкращих зразків нестандартного підходу до ведення бізнесу.

Диск з аудіокнигою «До біса все! Бери та роби!» Річарда Бренсона вийшов як невід’ємна частина журналу &.СТРАТЕГИИ за грудень 2009 року.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Слайдер Nokia 7230 утвержден FCCСлайдер Nokia 7230 утвержден FCC10:40 16.12.2009

    Анонсированный в прошлом месяце слайдер Nokia 7230 прошел испытания в Федеральной Комиссии Связи США. FCC подтвердила поддержку слайдером Nokia 7230 3G-сетей в диапазонах 850/1900 МГц, что означает возможность его появления в перечне предложений американского оператора AT&T и канадских операторов Rogers или Fido.

  • Nokia и Samsung инвестировали $5,6 миллиона в SwypeNokia и Samsung инвестировали $5,6 миллиона в Swype10:38 16.12.2009

    В конце прошлого года доктор Клифф Кушлер (Dr. Cliff Kushler) продемонстрировал свою новую разработку — технологию Swype, которая позволяет осуществлять быстрый ввод текста на устройствах с сенсорным дисплеем. Компании Nokia и Samsung поддержали эту технологию с помощью крупных инвестиций.

  • Онлайн-магазин Android Market вырос до 20 тысяч приложенийОнлайн-магазин Android Market вырос до 20 тысяч приложений10:34 16.12.2009

    В октябре 2008 года компания Google открыла онлайн-магазин приложений Android Market. Его каталог наполняется активным темпом и количество приложений в Android Market уже превысило 20 тысяч. Компания Google не афиширует информацию о том, как много приложений находится в Android Market, но за нее это сделала компания AndroLib.


купить телефон в Одесі, Україна