Останнє завдання другого дня квесту

17:56, 16.08.2011

Завдання №4 -необхідно знайти садибу польських магнатів Грохольских в старовинному пейзажному парку на околиці Вінниці. В садибі необхідно знайти агента та продемонструвати йому як за допомогою програми First Aid учасники вміють надавати допомогу хворій людині. Після виконання завдання агент повідомить командам місце для ночівлі.


Останнє завдання команди виконали в такій послідовності - Расфокус, Інгаджет, Dance Girls та MTVj`s. Це останнє завдання на сьогодні. Незважаючи на дещо провальний початок при виконанні першого завдання команда Расфокус вирвалась вперед і здобула перемогу у більшості завдань сьогодні.

Джерело: galaxys2.com.ua


Обговорення новини

Попса и Диско: Опять эти вырвались вперед. Да ну их.. Где ж мои МТВшники? Может у моих машина не такая быстрая?
ответить18:44 16.08.2011

:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Плеер teXet T-490 в стильном, запоминающемся корпусеПлеер teXet T-490 в стильном, запоминающемся корпусе17:25 16.08.2011

    Компания "Электронные системы "Алкотел" представила портативный медиаплеер teXet T-490. Это устройство по дизайну очень напоминает некоторые модели линеек Sony Walkman S и E, у которых под дисплеем расположены стилизованные под Микки Мауса элементы управления.

  • Другий день квесту: Завдання №2 та №3Другий день квесту: Завдання №2 та №315:16 16.08.2011

    Завдання №2 - Музичний замок в Вінницькій області. Цього разу першими із завданням впорались одразу дві команди - Інгаджет та Расфокус. Завдання №3 - Лабіринт знань в Тимірязівській бібліотеці. Расфокус першими знайшли необхідну книгу та виконали завдання.

  • HTC запустила сервис для разблокировки загрузчиков смартфоновHTC запустила сервис для разблокировки загрузчиков смартфонов14:44 16.08.2011

    Компания HTC, как и обещала, предоставила средство для разблокировки загрузчика своих Android смартфонов. Об этом сообщается на ее странице в социальной сети Facebook. Инструмент для разблокирования можно найти на сайте HTCDev.com, на данный момент он подойдет для европейских моделей HTC Sensation с версией прошивки FOTA 1.45.401.2.


купить телефон в Одесі, Україна