Sony Ericsson презентує Xperia Studio для митців та творчих колективів

11:15, 04.11.2011

Sony Ericsson запускає Xperia™ Studio, розважальний онлайн-сервіс для митців та творчих колективів, що дозволить їм поділитися своїми найбільшими іноваційними досягненнями. Ця ініціатива відображає прагнення Sony Ericsson дарувати споживачам найкращий розважальний контент і надихати їх до нових відкриттів за допомогою смартфонів Xperia™.

Трансформація дійсності:

Sony Ericsson Xperia™ Studio заохочує креативних діячів, митців та творчі колективи – від об’єднаних артистів у Денмарку до астрофізиків у Нью-Йорку – випробувати всі можливості лінійки Xperia™ для того щоб буквально «перетворити реальність». Вміст онлайн-ресурсу буде регулярно поновлюватися за рахунок зростаючої аудиторії учасників.  



Розмиваючи кордони розваг, технології та комунікацій:

Протягом першої фази проекту митці з усього світу використали пристрої Xperia™ для створення контенту в нетрадиційний та цікавий спосіб  на даний момент вашій увазі пропонується: фотоспалах-вогнемет, погляд на галактику неозброєним оком, полювання на досконалу хвилю, створення пісні з повсякденних звуків Парижу, а також трюки у виконанні бруклінської BMX-команди.



 

Творці з усього світу:

Даний проект підкреслює традиційне прагнення Sony Ericsson розмити грані між розвагами, технологією та комунікаціями. Першими учасниками, які взяли участь у проекті Xperia™ Studio стали:

  • Illutron, об’єднана арт-студія з Копенгагену
  • Др. Джошуа Пік (Joshua Peek), учасник програми Хаббл та астрофізик Колумбійського Університету, Нью-Йорк
  • Ед Слоун (Ed Sloane), професійний серфер та новітній форограф з Вікторії, Австралія
  • Аннабель Лінкуіст (Annabel Linquist) – артистка та виконавець з Нью-Йорка
  • Торі Кіш (Torey Kish) – любитель екстремального спорту з Брукліну 

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

максим: классний проект, не пам'ятаю аналогів у інших компаній. здається це цікава тема, тим більше що майже всі моделі соні еріксон дозволяють створювати класні знімки та відео
ответить09:15 07.11.2011

:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • LTE смартфон HTC Rezound представлен официальноLTE смартфон HTC Rezound представлен официально10:32 04.11.2011

    Компания HTC и американский оператор Verizon Wireless официально представили новый смартфон HTC Rezound. Он уже знакома нашим читателям по слухам: на новую модель еще в прошлом месяце намекнули чехлы, а ранее HTC Rezound был известен под кодовым названием HTC Vigor.

  • HTC Budweiser – рабочее название HTC VividHTC Budweiser – рабочее название HTC Vivid10:29 04.11.2011

    Несколько дней назад мы писали о названии HTC Budweiser и предположили, что оно принадлежит неизвестному проекту. Оказалось, что Budweiser – кодовое обозначение смартфона HTC Vivid, который на днях был представлен американским сотовым оператором AT&T.

  • Sony Ericsson Xperia Arc HD уже на подходе?Sony Ericsson Xperia Arc HD уже на подходе?10:26 04.11.2011

    Пришло время компании Sony Ericsson задуматься о наследнике своего флагмана – Xperia Arc. Анонс данного смартфона, напомним, состоялся еще в начале этого года. За это время конкуренты Sony Ericsson успели представить модели и с двухъядерными процессорами, и с HD-дисплеями.


купить телефон в Одесі, Україна