І «донатний смітник», і «золота жила». Diablo Immortal за перший місяць заробила майже 50 млн. доларів

08:43, 07.07.2022

Diablo Immortal, незважаючи на рекордно низький рейтинг на Metacritic, продовжує приносити Blizzard величезні гроші.

З моменту запуску пройшов лише місяць, а гра вже заробила майже 50 млн доларів. Якщо точніше, вона принесла творцям 49 млн. доларів при 10 млн. завантажень. Такі темпи, ймовірно, дозволять грі стати найбільшим запуском у серії. Наприклад, Diablo 3 за перші шість тижнів так і не дісталася 10 млн проданих копій.

При цьому вже на четвертий день гра досягла піку завантажень, коли за добу було встановлено 1,32 млн. разів. Наразі добові завантаження, як можна бачити на графіку, у рази менше.

Також варто зазначити, що ті самі 49 млн доларів - це дохід безпосередньо розробників без урахування комісій Google та Apple. Тобто, геймери витратили на гру відчутно більше.

Однак виручка при цьому так сильно не впала, тобто поки геймери продовжують активно витрачати на проект свої гроші, незважаючи на море критики щодо жахливої ??системи мікротранзакцій, за що гру постійно називають «донатною смітницею». Нагадаємо, за останніми підрахунками, на повне прокачування персонажа потрібно витратити понад півмільйона доларів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна