Розробники skate. вперше показали геймплей та запросили гравців на закрите тестування

11:13, 01.07.2022

Видавництво Electronic Arts та студія-розробник Full Circle представили перший трейлер свого скейтерського симулятора skate. з кадрами ігрового процесу та оголосили про старт прийому заявок на закрите тестування проекту.

Оприлюднений ролик триває трохи менше півтори хвилини та демонструє skate. на стадії "пре-пре-пре-альфі": одні сцени у відео виглядають практично закінченими, тоді як інші явно взяті з прототипів.

Розробники показали поїздки на скейтбордах по місту, виконання трюків, катання на рампах, ковзання по поруччях та механіку паркуру. У деяких епізодах на екрані було кілька скейтерів (до десяти).

Щодо тестування, то подати заявку на вступ до програми skate. insider можна через сайт EA. Учасники матиму змогу спробувати skate. до релізу (перші випробування пройдуть у Origin на PC) та поділитися відгуками з розробниками.

«Ми говорили, що повернулися і досі працюємо над [грою], але настав час вам побачити, чим ми займалися. Поки що зарано, але ми хочемо зробити все правильно, а значить, ви повинні бути частиною процесу», — заявили у Full Circle.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна