Офіційно: тактична стратегія Mario + Rabbids Sparks of Hope надійде у продаж 20 жовтня

10:31, 29.06.2022

Як і передбачалося, у рамках червневого випуску Nintendo Direct Mini: Partner Showcase видавництво Ubisoft та студія-розробник Ubisoft Milan підтвердили дату виходу своєї тактичної стратегії Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Нагадаємо, Mario + Rabbids Sparks of Hope офіційно очікувалася до релізу у 2022 році, проте незадовго до сьогоднішньої презентації у цифровому магазині Ubisoft Store засвітилося конкретне число – 20 жовтня.

Як стало відомо, Mario + Rabbids Sparks of Hope і справді надійде у продаж 20 жовтня для Nintendo Switch. У Nintendo eShop стартували попередні замовлення ($79).

Представлений з нагоди анонсу трейлер Mario + Rabbids Sparks of Hope демонструє близько двох хвилин геймплею та обіцяє нові подробиці гри на завтрашній трансляції від Ubisoft (початок о 18:40 за Москвою).

Mario + Rabbids Sparks of Hope запропонує відправитися в галактичну подорож з порятунку іскор. Обіцяють дев'ять героїв на вибір, безліч дивовижних та дивних планет, чарівних персонажів та захоплюючі завдання.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна