Чутки: до нової Skate у липні покажуть наступну Need for Speed ​​та FIFA 23

16:18, 27.06.2022

Перевірений інсайдер Том Хендерсон (Tom Henderson) у своєму матеріалі для порталу eXputer поділився інформацією про плани Electronic Arts на презентацію у липні ще двох своїх ігор, окрім нової Skate.

За даними джерел Хендерсона, у другій половині липня EA збирається влаштувати демонстрації наступної частини гоночної серії Need for Speed ??та футбольного симулятора FIFA 23. При цьому шоу EA Play Live видавець не проводитиме.

Нова NFS, якщо вірити Хендерсону, може називатися Need for Speed: Unbound, за дизайном героїв буде схожа на мультсеріал "Гетто" (The Boondocks) і поєднає фотореалізм з елементами аніме, як і передбачалося раніше.

Велику роль у наступній Need for Speed ??нібито відіграватиме нова функція «Зустрічі» (Meetups), завдяки якій гравці зможуть знаходити один одного у світі та влаштовувати гонки. Обіцяють унікальні траси.

Що стосується FIFA, то майбутня FIFA 23 стане останньою від Electronic Arts у рамках партнерства з ФІФА. З 2023 року серія EA змінить назву на EA Sports FC, а футбол від ФІФА – розробника (Хендерсон згадує Konami).

Хендерсон повідомляє, що темою FIFA 23 буде об'єднання. У рамках цієї ініціативи в гру додадуть жіночі ліги та кросплей (протестують його до FIFA 22). Умовно-безкоштовним симулятор нібито робити не стануть.

За чутками, наступна Need for Speed ??дебютує у листопаді поточного року, а з консолей буде доступна лише на пристроях нинішнього покоління. Ігри FIFA зазвичай виходять восени на всіх актуальних платформах.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна