Новини про мобільні телефони. Сторінка 25

  • У соцмережі X з'явилися «Статті» - дуже довгі постиУ соцмережі X з'явилися «Статті» - дуже довгі пости09 березня 2024

    Користувачі соцмережі X, авторизовані як співробітники верифікованих організацій, а також платні підписники з тарифним планом Premium+ отримали доступ до нової функції - публікації "Статей" (Articles). Вона дозволяє робити дуже довгі публікації.

  • Це iPhone 16 Pro, і тут знову немає жодних змін у дизайніЦе iPhone 16 Pro, і тут знову немає жодних змін у дизайні09 березня 2024

    У Мережі з'явилися CAD-креслення смартфона iPhone 16 Pro, які показують, що нове покоління знову не отримає жодних значущих змін у дизайні. Нас знову чекає такий самий модуль камери з таким самим розташуванням датчиків, хоча дещо новеньке все ж буде - ще одна нова кнопка.

  • Соцмережа X Ілона Маска запустить аналог YouTube для розумних телевізорівСоцмережа X Ілона Маска запустить аналог YouTube для розумних телевізорів09 березня 2024

    Компанія X Ілона Маска (Elon Musk), власник однойменної соцмережі, незабаром запустить застосунок для SmartTV, повідомив ресурс Fortune з посиланням на інформоване джерело. За словами джерела, застосунок вийде наступного тижня, і він має вигляд "ідентичний" телевізійному застосунку YouTube.

  • Як обрати якісну побутову технікуЯк обрати якісну побутову техніку09 березня 2024

    Побутова техніка є невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Вибір правильного приладу може значно полегшити рутинні справи та зробити їх більш ефективними. Однак, з ростом числа виробників та моделей стає складніше зробити правильний вибір.

  • Fairphone відмовилася від поширення смартфонів за передплатоюFairphone відмовилася від поширення смартфонів за передплатою09 березня 2024

    Нідерландська компанія Fairphone, яка спеціалізується на виробництві смартфонів з модульною конструкцією і високою ремонтопридатністю, оголосила про безстрокове припинення програми Fairphone Easy.

  • Huawei відклала випуск флагманських смартфонів лінійки P70Huawei відклала випуск флагманських смартфонів лінійки P7009 березня 2024

    Компанія Huawei відклала випуск флагманських смартфонів P70, згідно зі свіжими даними. Інсайдер Smart Pikachu каже, що спочатку новинки повинні були вийти в поточному місяці, але Huawei вирішила трохи зрушити терміни, тому лінійка вийде у квітні.

  • Xiaomi 15 може виявитися дорожчим за Xiaomi 14Xiaomi 15 може виявитися дорожчим за Xiaomi 1409 березня 2024

    Інсайдер Digital Chat Station на своїй сторінці в соцмережі Weibo повідомив про те, що Xiaomi 15 може подорожчати щодо попередника. "Є велика ймовірність, що ціна на Xiaomi Mi 15 зросте", - написав інформатор.

  • Тест на міцність iPhone 15 Pro та iPhone 14 ProТест на міцність iPhone 15 Pro та iPhone 14 Pro09 березня 2024

    Смартфон iPhone 15 офіційно представили 12 вересня 2023 року. Після старту продажів в інтернеті з'явилося безліч відеороликів з першими краш-тестами. Блогери купували новий "яблокофон" спеціально, щоб протестувати його на міцність.

  • Розкрито характеристики смартфона Poco F6 Pro: Snapdragon 8 Gen 2, 5000 мАг, 120 Вт, 50 МпРозкрито характеристики смартфона Poco F6 Pro: Snapdragon 8 Gen 2, 5000 мАг, 120 Вт, 50 Мп08 березня 2024

    У базі таїландського регулятора NBTC засвітився смартфон Poco F6 Pro. Регулятор не розкрив характеристики новинки, але цього й не було потрібно: достатньо того, що розкрито каталожний номер - 23113RKC6G. І тут повний збіг із китайським Redmi K70.

  • ТОП смартфонов Infinix, которые стоит купить в 2024 годуТОП смартфонов Infinix, которые стоит купить в 2024 году08 березня 2024

    Технологическая китайская компания Infinix входит в список 10 лучших мировых брендов смартфонов. Производитель покоряет пользователей более чем в 70 странах и продолжает набирать рост за счет молодой аудитории.



купить телефон в Одесі, Україна