Новини про мобільні телефони. Сторінка 29

  • Швидкі оплати з Apple PayШвидкі оплати з Apple Pay05 березня 2024

    Оплати за товари та послуги за останні роки активно змінюються завдяки розвитку новітніх технологій. Уявіть, що ваш смартфон може стати вашим головним засобом оплати?

  • Samsung представила смартфон Galaxy F15 за $200 з екраном AMOLED, 50-Мп камерою і батареєю на 6000 мАгSamsung представила смартфон Galaxy F15 за $200 з екраном AMOLED, 50-Мп камерою і батареєю на 6000 мАг05 березня 2024

    Компанія Samsung представила бюджетний смартфон Galaxy F15, який виділяється ємною батареєю на 6000 мАг. Крім того, смартфон отримав AMOLED-дисплей і досить продуктивний процесор.

  • Витривалий смартфон Unihertz Tank 3 вийшов у КитаїВитривалий смартфон Unihertz Tank 3 вийшов у Китаї04 березня 2024

    Unihertz - китайський бренд, що випускає нішеві смартфони, вивів на домашній ринок смартфон Unihertz Tank 3. Найцікавіше тут - ціна. Раніше ця модель дебютувала для глобального ринку з ціною 500 доларів, а ось у Китаї за апарат просять уже 650 доларів.

  • Apple представила MacBook Air на основі SoC M3Apple представила MacBook Air на основі SoC M304 березня 2024

    Компанія Apple, як і передбачалося, представила оновлений ноутбук MacBook Air на основі SoC M3. Як сказано в прес-релізі, найпопулярніший у світі ноутбук став кращим, ніж будь-коли, завдяки ще більшій продуктивності, більш швидкому Wi-Fi і підтримці двох зовнішніх дисплеїв.

  • Хмарні сервіси: переваги для бізнесуХмарні сервіси: переваги для бізнесу04 березня 2024

    Раніше для роботи з великими обсягами інформаціями потрібна була потужна комп’ютерна техніка. Її регулярно необхідно було оновлювати, тримати штат спеціалістів, які б слідкували за працездатністю електроніки.

  • Вибираємо аксесуари для смартфонів: захисне скло, чохол, зарядка, кабельВибираємо аксесуари для смартфонів: захисне скло, чохол, зарядка, кабель04 березня 2024

    Сучасні смартфони коштують серйозних грошей і часом, якщо важливо підвищити їхню функціональність, рекомендується купувати для них профільні та корисні доповнення.

  • Універсальна камера для відеоблогів Sony ZV-1 II вже в УкраїніУніверсальна камера для відеоблогів Sony ZV-1 II вже в Україні04 березня 2024

    ZV-1 II – компактна й портативна камера для відеоблогів із ширококутним об’єктивом зі змінною фокусною відстанню для зручного компонування, матрицею типу 1.0 для високої якості зображення й інтелектуальним мікрофоном для чіткого звуку.

  • Інклюзивність державних сайтів. Результати дослідженняІнклюзивність державних сайтів. Результати дослідження04 березня 2024

    Вебдоступність державних сайтів постійно зростає. Щороку спільно з UNDP в Україні проводимо опитування, щоб оцінити їх рівень доступності, зрозуміти, чого сайтам не вистачає, та побачити, які зміни відбулись.

  • Підключаємо домашній інтернет: 5 причин обрати Інтернет через GPONПідключаємо домашній інтернет: 5 причин обрати Інтернет через GPON04 березня 2024

    Оптоволокно поступово стає новим стандартом серед варіантів підключення до глобальної мережі. Для прикладу, клієнти провайдера briz.ua в Одесі і Одеській області можуть обрати між технологіями FTTB або GPON, якщо виникає необхідність підключити домашній інтернет в квартиру та приватний будинок.

  • Представлено смартфон OPPO F25 Pro 5GПредставлено смартфон OPPO F25 Pro 5G04 березня 2024

    Асортимент смартфонів OPPO поповнився новою моделлю - OPPO F25 Pro 5G. Пристрій тонкий (7,5 мм) і доволі легкий (177 грамів), а ще тут захист від пилу і води IP65, який не часто зустрічається в смартфонах середнього рівня.



купить телефон в Одесі, Україна