Новини про мобільні телефони. Сторінка 34

  • ZTE анонсувала 200-доларовий ігровий смартфон Nubia Neo 2 5GZTE анонсувала 200-доларовий ігровий смартфон Nubia Neo 2 5G28 лютого 2024

    Компанія ZTE представила на виставці MWC 2024 новий ігровий смартфон Nubia Neo 2 5G. Пристрій оснащений швидкісним екраном і великою батареєю, але головна його перевага - низька ціна.

  • Правила утилізації будівельного сміттяПравила утилізації будівельного сміття28 лютого 2024

    Існують певні правила, з урахуванням яких потрібно складувати, упаковувати та утилізувати сміття, що залишилося після ремонту чи будівництва. Перед тим, як виконати вивіз сміття будівельного, необхідно дотримуватись правил щодо його зберігання.

  • З'явилися рендери Samsung Galaxy Z Fold6З'явилися рендери Samsung Galaxy Z Fold628 лютого 2024

    Інсайдер Стів Хеммерстоффер, відомий у Мережі під ніком On Leaks, опублікував якісні рендери майбутнього складного флагмана Samsung - Galaxy Z Fold6. Прем'єра цього смартфона очікується в липні поточного року разом з Galaxy Z Flip6 і Galaxy Ring.

  • Міріада гаджетів OPPO до 8 Березня за святковими знижкамиМіріада гаджетів OPPO до 8 Березня за святковими знижками27 лютого 2024

    Восьме березня вже наближається, а з ним і необхідність шукати подарунки жінкам. Компанія OPPO AED Україна подбала про те, щоб вам не довелося ламати голову над ідеями, адже надійна техніка завжди жаданий та актуальний подарунок.

  • OnePlus представила смарт-годинник Watch 2 з двома процесорами і двома ОС, але з одним екраномOnePlus представила смарт-годинник Watch 2 з двома процесорами і двома ОС, але з одним екраном27 лютого 2024

    Компанія OnePlus представила смарт-годинник OnePlus Watch 2, який виходить на зміну OnePlus Watch, що надійшов у продаж три роки тому і вже давно знятий з виробництва.

  • iPhone 17 і iPhone 17 Plus можуть отримати 120-герцеві OLED-екрани ProMotioniPhone 17 і iPhone 17 Plus можуть отримати 120-герцеві OLED-екрани ProMotion27 лютого 2024

    Наступного року iPhone 17 і iPhone 17 Plus можуть бути оснащені OLED-дисплеями ProMotion з низьким енергоспоживанням. Так, уперше технологія ProMotion, яка поки що використовується в Pro-моделях, стане доступна стандартним моделям iPhone.

  • Samsung розраховує на успіх свого першого кільця Galaxy RingSamsung розраховує на успіх свого першого кільця Galaxy Ring27 лютого 2024

    Компанія Samsung, схоже, розраховує на вельми непогані продажі розумної каблучки Galaxy Ring вже з самого початку. Як повідомляється, корейський гігант планує виробити від 400 000 до 500 000 одиниць.

  • Что такое цанговые фитингиЧто такое цанговые фитинги27 лютого 2024

    Цанговые фитинги - это вид соединительных элементов, используемых для присоединения труб и трубопроводов в различных системах, где требуется надежное и герметичное соединение.

  • Розкрито подробиці про консоль Tecno Pocket GoРозкрито подробиці про консоль Tecno Pocket Go27 лютого 2024

    Компанія Tecno вчора показала Pocket Go незвичайний ігровий пристрій доповненої реальності. На той момент було неясно, на якій платформі він заснований. Тепер ця інформація потрапила в Мережу.

  • PlayStation оголосила про масові скорочення - звільнення 900 співробітниківPlayStation оголосила про масові скорочення - звільнення 900 співробітників27 лютого 2024

    Слідом за Microsoft про значне скорочення свого персоналу повідомив ще один платформувальник з "великої трійки" - японська Sony Interactive Entertainment, що випускає консолі PlayStation.



купить телефон в Одесі, Україна