Новини про мобільні телефони. Сторінка 30

  • realme 12 5G отримає кнопку Dynamic Button і його покажуть через пару днівrealme 12 5G отримає кнопку Dynamic Button і його покажуть через пару днів05 березня 2024

    Коли Apple випустила iPhone X, інші компанії незабаром кинулися копіювати виріз, який прозвали чубчиком. Коли Apple змінила виріз на Dynamic Island, деякі компанії теж почали копіювати його, нехай і виключно програмно.

  • «Хуавей Україна» підтримує українських студентів у межах MWC та European Talent Summit 2024«Хуавей Україна» підтримує українських студентів у межах MWC та European Talent Summit 202405 березня 2024

    Компанія Huawei організувала Huawei Talent Summit у межах цьогорічного Всесвітнього мобільного конгресу (MWC) в Барселоні, де представила низку ініціатив, зокрема програму розвитку молодих лідерів, спільний проєкт Huawei та ЮНЕСКО з безперервної освіти (UIL) і програму стартапів Huawei Cloud.

  • Живі фото смартфона Poco X6 NeoЖиві фото смартфона Poco X6 Neo05 березня 2024

    Ресурс Gadgets360 опублікував живі фото майбутнього смартфона Poco X6 Neo. Як повідомляється, ця модель буде орієнтована на представників покоління Z, а ціна в Індії не перевищить 195 доларів (тут, швидше за все, мається на увазі базова версія).

  • Співпраця LG OLED та Шепард Фейрі переносить вуличне мистецтво в цифровий простірСпівпраця LG OLED та Шепард Фейрі переносить вуличне мистецтво в цифровий простір05 березня 2024

    На виставці Frieze Los Angeles 2024 LG OLED об'єднує зусилля з Шепардом Фейрі, відомим сучасним вуличним художником, громадським активістом і засновником вуличного одягу OBEY, щоб перенести вуличне мистецтво у сферу трансформаційного цифрового самовираження.

  • Швидкі оплати з Apple PayШвидкі оплати з Apple Pay05 березня 2024

    Оплати за товари та послуги за останні роки активно змінюються завдяки розвитку новітніх технологій. Уявіть, що ваш смартфон може стати вашим головним засобом оплати?

  • Samsung представила смартфон Galaxy F15 за $200 з екраном AMOLED, 50-Мп камерою і батареєю на 6000 мАгSamsung представила смартфон Galaxy F15 за $200 з екраном AMOLED, 50-Мп камерою і батареєю на 6000 мАг05 березня 2024

    Компанія Samsung представила бюджетний смартфон Galaxy F15, який виділяється ємною батареєю на 6000 мАг. Крім того, смартфон отримав AMOLED-дисплей і досить продуктивний процесор.

  • Витривалий смартфон Unihertz Tank 3 вийшов у КитаїВитривалий смартфон Unihertz Tank 3 вийшов у Китаї04 березня 2024

    Unihertz - китайський бренд, що випускає нішеві смартфони, вивів на домашній ринок смартфон Unihertz Tank 3. Найцікавіше тут - ціна. Раніше ця модель дебютувала для глобального ринку з ціною 500 доларів, а ось у Китаї за апарат просять уже 650 доларів.

  • Apple представила MacBook Air на основі SoC M3Apple представила MacBook Air на основі SoC M304 березня 2024

    Компанія Apple, як і передбачалося, представила оновлений ноутбук MacBook Air на основі SoC M3. Як сказано в прес-релізі, найпопулярніший у світі ноутбук став кращим, ніж будь-коли, завдяки ще більшій продуктивності, більш швидкому Wi-Fi і підтримці двох зовнішніх дисплеїв.

  • Хмарні сервіси: переваги для бізнесуХмарні сервіси: переваги для бізнесу04 березня 2024

    Раніше для роботи з великими обсягами інформаціями потрібна була потужна комп’ютерна техніка. Її регулярно необхідно було оновлювати, тримати штат спеціалістів, які б слідкували за працездатністю електроніки.

  • Вибираємо аксесуари для смартфонів: захисне скло, чохол, зарядка, кабельВибираємо аксесуари для смартфонів: захисне скло, чохол, зарядка, кабель04 березня 2024

    Сучасні смартфони коштують серйозних грошей і часом, якщо важливо підвищити їхню функціональність, рекомендується купувати для них профільні та корисні доповнення.



купить телефон в Одесі, Україна