Анонсовано перший у світі планшет у тематиці Гаррі Поттера - Redmi Pad Pro Harry Potter Edition

23:11, 09.04.2024

Слідом за спеціальною версією Redmi Turbo 3 для шанувальників Гаррі Поттера було анонсовано особливу версію Redmi Pad Pro - першого у світі планшета, кастомізованого на цю тематику.

Як і в Redmi Turbo 3, на задній панелі Redmi Pad Pro Harry Potter Edition зображена емблема Гоґвортса. Крім того, покупці отримають захисний чохол у формі конверта з "повідомленням про прийом до Гоґвортса".

Раніше повідомлялося, що Redmi Pad Pro використовує 12,1-дюймовий РК-екран з роздільною здатністю 2,5K з частотою 120 Гц і підтримує захист очей Xiaomi Qingshan.

Планшет буде побудований на базі Snapdragon 7 другого покоління, він отримає акумулятор ємністю 10 000 мАг. У режимі глибокого сну час очікування може становити понад 56 днів.

Він буде підтримувати швидку зарядку потужністю 33 Вт, а також зворотну зарядку, перетворюючи його в акумулятор ємністю 10 000 мА-год для підзарядки мобільних телефонів та інших пристроїв.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Анонсовано смартфон Redmi Turbo 3 Harry Potter EditionАнонсовано смартфон Redmi Turbo 3 Harry Potter Edition23:10 09.04.2024

    Redmi підтвердила, що разом зі стандартною версією Redmi Turbo 3 буде офіційно випущено Redmi Turbo 3 Harry Potter Edition для шанувальників Гаррі Поттера. У Redmi заявили, що створенням і кастомізацією Redmi Turbo 3 Harry Potter Edition займалися близько 100 шанувальників Гаррі Поттера протягом останнього року.

  • Apple погіршить iPhone 16 Plus порівняно з попередникомApple погіршить iPhone 16 Plus порівняно з попередником22:58 09.04.2024

    Ресурс MacRumors поділився свіжими даними про ємність акумуляторів смартфонів лінійки iPhone 16. Згідно з цими даними, не у всіх нових моделей ємність збільшиться. Ба більше, зниження, а воно нібито матиме місце для iPhone 16 Plus, буде вельми помітним.

  • Apple випустить нові iPad Pro і iPad Air менше ніж через місяцьApple випустить нові iPad Pro і iPad Air менше ніж через місяць13:05 09.04.2024

    За повідомленнями мережевих джерел, компанія Apple випустить нові моделі планшетів iPad Pro і iPad Air на початку наступного місяця. Такої думки дотримується журналіст видання Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman), про що він і розповів у нещодавній публікації.


купить телефон в Одесі, Україна