Apple випустить нові iPad Pro і iPad Air менше ніж через місяць

13:05, 09.04.2024

За повідомленнями мережевих джерел, компанія Apple випустить нові моделі планшетів iPad Pro і iPad Air на початку наступного місяця. Такої думки дотримується журналіст видання Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman), про що він і розповів у нещодавній публікації.

"Для тих, хто шукає більш конкретні терміни, мені повідомили, що запуск, ймовірно, відбудеться 6 травня. Інші дані також вказують на це: роздрібні магазини Apple готуються до отримання маркетингових матеріалів щодо нових продуктів пізніше цього тижня. Зазвичай це ознака того, що скоро вийде новий продукт", - йдеться в повідомленні Гурмана.

Очікується, що Apple анонсує одразу кілька нових пристроїв. Насамперед ідеться про дві моделі iPad Pro з процесорами M3, дисплеями OLED, більш тонкими рамками і корпусом, а також іншими змінами в дизайні і, можливо, з підтримкою бездротової зарядки MagSafe. Також очікується поява двох нових моделей iPad Air з процесором M2 і фронтальною камерою, яка орієнтована на використання в альбомній орієнтації. Зазначається, що однією з новинок має стати перший в історії iPad Air з діагоналлю 12,9 дюйма.

На додаток до цього Apple може випустити оновлену клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro, виконану в корпусі з алюмінію, з більш масивним трекпадом і низкою інших конструктивних особливостей. Також не виключається поява нового стилуса Apple Pencil, сумісного з VisionOS - операційною системою, яка використовується в гарнітурах змішаної реальності Vision Pro.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Компанія Samsung готує смарт-годинник Galaxy Watch FEКомпанія Samsung готує смарт-годинник Galaxy Watch FE00:02 06.04.2024

    Схоже, компанія Samsung збирається розширити свою лінійку фанатських пристроїв Fan Edition (FE) новим продуктом. Імовірно, Watch FE технічно будуть схожі на Watch4. Нагадаємо, актуальним зараз є покоління Watch6.

  • У Мережі знайшли акумулятор, імовірно, для моделі Galaxy Watch7 ProУ Мережі знайшли акумулятор, імовірно, для моделі Galaxy Watch7 Pro23:49 05.04.2024

    Схоже, Samsung збирається випустити новий розумний годинник Watch Pro. У Мережі з'явилися дані про акумулятор для годинника лінійки Watch7 з каталожним номером SM-L70x. Ємність акумулятора становить 578 мАг, що майже ідентично ємності моделі Watch5 Pro.

  • Подробиці про смартфон Redmi K80 Pro і Redmi K80Подробиці про смартфон Redmi K80 Pro і Redmi K8022:23 05.04.2024

    Інсайдер, відомий у Weibo під ніком Wisdom Pikachu, розкрив подробиці про майбутні флагмани Redmi - смартфони Redmi K80 Pro і Redmi K80. За словами інформатора, у лінійці нового покоління збережеться практика використання різних SoC: Redmi K80 Pro отримає Snapdragon 8 Gen 4.


купить телефон в Одесі, Україна