Apple попросила Samsung і LG розробити повністю безрамковий екран для iPhone

22:58, 25.07.2023

Компанію Apple раніше лаяли за те, що у її смартфонів вельми широкі, порівняно з конкурентами, рамки. Зараз такої проблеми у iPhone немає, а нові моделі можуть і взагалі перевершити багатьох конкурентів. Як повідомляється, купертинський гігант звернувся до Samsung Display і LG Display із запитом розробити дисплей OLED, який дасть змогу створити по-справжньому безрамковий iPhone.

Щоб позбутися рамок, Samsung і LG повинні будуть вирішити проблеми, пов'язані з технологіями інкапсуляції тонкої плівки (TFE) і підекранної камери (UPC). Крім цього, у звіті також згадується, що постачальники також повинні забезпечити простір для антен, перш ніж завершувати роботу над кінцевим продуктом.

Нагадаємо, моделям iPhone 15 (щонайменше старшим) приписують істотно вужчі рамки порівняно з iPhone 14. Але зараз ідеться про наступні покоління, тобто Apple хоче продовжити робити рамки вужчими.

Також важливим є те, що в спробі позбутися рамок Apple не буде переходити на вигнуті панелі, які дають змогу якраз візуально зробити рамки вужчими. 

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна