Apple зупиняє продажі Apple Watch Series 9 і Ultra 2 у США через патентний спір

20:19, 18.12.2023

Сьогодні, 18 грудня 2023 року, компанія Apple заявила, що продажі Apple Watch Series 9 і Apple Watch Ultra 2 у США до кінця тижня будуть тимчасово зупинені через затяжний патентний спір із медичною технологічною компанією Masimo.

Суперечка стосується медичних датчиків і визначення рівня кисню в крові. Унаслідок тривалої на роки суперечки американські користувачі не зможуть замовляти розумні годинники Apple Watch Series 9 і Ultra 2 на сайті Apple з четверга (21 грудня), як і купувати ці моделі в офіційних роздрібних магазинах Apple.

Остаточне рішення щодо спору має ухвалити президент США Джо Байден, остаточний термін ухвалення рішення - 25 грудня 2023 року. Однак президентські вето на заборони на імпорт ITC (Комісія з міжнародної торгівлі США) історично були рідкістю.

Тим часом Apple заявила, що заздалегідь вживає заходів для виконання вимог, якщо постанова все-таки буде схвалена і прийнята. У ці заходи входить і зупинка продажів нового розумного годинника. Також Apple "продовжить вживати всіх заходів, щоб якомога швидше повернути Apple Watch Series 9 і Apple Watch Ultra 2 покупцям у США". 

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна