Наступна версія Apple Watch зможе спостерігати за артеріальним тиском і виявляти апное

12:59, 18.12.2023

Цього року Apple внесла низку змін у лінійку смарт-годинників Apple Watch. Однак найістотніші зміни, зокрема в плані появи нових функцій, буде реалізовано в Apple Watch, який компанія презентує у 2024 році. Про це розповів журналіст видання Bloomberg Марк Гурман (Mark Gurman), зазначивши, що нові функції зроблять смарт-годинник Apple значно привабливішим.

У повідомленні сказано, що як мінімум одна модель Apple Watch наступного покоління отримає оновлений дизайн, але яка саме, не уточнюється. Минулого року Apple представила Watch Ultra і, за чутками, наступна версія цієї моделі буде оснащена більшим дисплеєм microLED. Однак раніше повідомлялося, що перші пристрої Apple з дисплеями microLED з'являться у 2025-2026 роках.

Раніше Гурман писав, що Apple планує велике оновлення свого смарт-годинника до десятирічного ювілею з моменту його появи. Apple Watch було анонсовано у вересні 2014, але його запуск відбувся тільки у квітні 2015, тому не зовсім зрозуміло, коли саме цей гаджет відзначить ювілей. Apple Watch Series 10 очікуються у 2024 році й інформація про оновлення дизайну може вказувати на те, що "ювілейна" модель буде представлена саме наступного року.

Наступні Apple Watch стануть тоншими, а в їхній конструкції може з'явитися новий магнітний механізм для кріплення ремінців. Однак більш цікавим нововведенням може стати поява низки медичних функцій. За словами Гурмана, наступна версія Apple Watch зможе виявляти ознаки гіпертонії шляхом вимірювання артеріального тиску на зап'ясті користувача та апное.

Оскільки Apple щорічно випускає нові версії смарт-годинників, очікується, що наступне покоління Apple Watch буде представлено у вересні 2024 року. Ймовірно, новий смарт-годинник анонсують разом з iPhone 16.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна