Автосимулятор Forza Motorsport отримав новий трейлер, геймплей та дату виходу

20:17, 13.06.2022

Видавництво Xbox Game Studios та розробники з Turn 10 Studios у рамках трансляції Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 провели демонстрацію свого нового автосимулятора під назвою Forza Motorsport.

Тейлер Forza Motorsport, який дебютував на шоу, записаний на Xbox Series X і демонструє улюблену фанатам трасу «Кленова долина». Також глядачам показали автодроми «Спа», «Лагуна Сека», «Кьяламі» та «Хаконе», які з'являться у грі.

Чотирихвилинне геймплейне демо Forza Motorsport покликане підкреслити технічні досягнення: перероблена фізика, динамічна зміна дня і ночі, просунута система пошкоджень, трасування променів.

Розробники називають нову Forza Motorsport найтехнологічніше просунутою гоночною грою в історії. На прохання фанатів у гру додали витрати пального та гуми, якою тепер буде кілька типів.

Forza Motorsport надійде у продаж навесні 2023 року для PC (Steam, Microsoft Store), Xbox Series X та S. Гра також буде доступна у Game Pass. Найближчого четверга, 16 червня, під час трансляції Forza Monthly творці розкажуть про новий трейлер.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна