Binance виділила $1 мільярд на підтримку криптоіндустрії

05:31, 26.11.2022

Криптовалютна біржа Binance повідомила у своєму блозі про виділення $1 млрд у фонд відновлення криптовалютної галузі, кошти якого будуть використовуватися для підтримки учасників ринку, які зіткнулися з труднощами після краху криптобіржі FTX. Біржа додала, що надалі цю суму можна збільшити до 2 млрд, «якщо виникне необхідність».

До цієї ініціативи приєдналася низка криптовалютних інвестиційних компаній, включаючи Jump Crypto, Polygon Ventures та Animoca Brands, які виділили загалом $50 млн.

Генеральний директор Binance Чанпен Чжао (Changpeng Zhao) поділився з користувачами загальнодоступною адресою гаманця з балансом $1 млрд у власних стейблкоінах Binance BUSD. "Ми робимо це прозоро", - зазначив він. З обіцянкою створити фонд для відновлення криптовалютної галузі Чанпен Чжао виступив понад тиждень тому, коли на хвилі паніки після банкрутства FTX клієнти Binance за 6 днів вивели з рахунків криптобіржі понад $2,6 млрд у криптовалюті.

Binance заявила, що ця програма триватиме близько шести місяців. Заявки від інвесторів на внесення додаткових коштів лише вітаються. Криптобіржа повідомила, що близько 150 компаній уже подали заявки на підтримку фонду.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна