Blackview A200 Pro може стати найкращим бізнес-смартфоном 2023 року: 108 Мп та AMOLED

14:16, 16.08.2023

Blackview, технологічна компанія, що швидко розвивається, з моменту свого заснування прагне пропонувати користувачам продукти та послуги преміум-класу. По інформації, яку ми маємо, вже підтверджено запуск нового бізнес-флагмана бренду - моделі Blackview A200 Pro, з безпрецедентним проривом, головним чином, у можливостях камери: 108-мегапіксельна основна камера з передовими алгоритмами Blackview ArcSoft 6.0, вигнутий AMOLED-екран з роздільною здатністю 2,4K 120 Гц, нова бізнес-орієнтована операційна система DokeOS 4.0, 6-нм процесор Helio G99, акумулятор ємністю 5050 мАг та підтримка швидкої зарядки потужністю 66 Вт.

https://s.click.aliexpress.com/e/_oFEqWuP

Нижче зібрали витоки по частині характеристик, які вже з'явилися в інтернеті.

Що стосується камер, A200 Pro буде оснащений 16-мегапіксельною селфі-камерою Samsung. На задній панелі смартфон може похвалитися революційною потрійною камерою на 108 Мп, що складається з великої камери Samsung ISOCELL HM6 1/1,67" (нова технологія Nonapixel Plus) на 108 Мп, ширококутним датчиком на 8 Мп з кутом огляду 117 градусів та ультрамакросенсором на 2 Мп. Крім того, Blackview оновив передові алгоритми Blackview ArcSoft 6.0 у своїх камерах, що підвищило якість фотографій на 15%!

За задумом дизайнерів, смартфон отримав елегантний вигляд, що відповідає трендовому стилю серії A. Симетричний вигнутий дизайн із закругленими краями забезпечує ергономічний вигин для ідеального захоплення рукою. Зауважте, що смартфон оснащений оптичним датчиком відбитків пальців під дисплеєм. Пристрій буде доступний у трьох кольорах, натхненних природою: синьому (Daybreak Blue), фіолетовому (Meteor Purple) та чорному (Polar Night Black).

Згідно з витоком інформації, A200 Pro матиме 6,67-дюймовий вигнутий AMOLED-екран, захищений склом CORNING GORILLA GLASS 5 з високою роздільною здатністю 2,4K і частотою динамічного оновлення 120 Гц. Більше того, Blackview доклала зусиль для здоров'я очей користувачів, щоб зробити свій дисплей сертифікованим TUV SUD Low Blue Light.

Ще одна особливість смартфону - оновлена операційна система DokeOS 4.0 на базі Android 13. Система доповнена додатками для бізнес кристувачів, включаючи EasyShare Business App та Workspace Business App. Крім того інтерфейс включає допоміжні функції, більш інтуїтивно зрозумілі та зручні меню, більш досконале управління дозволами для підвищення конфіденційності та інноваційні застосунки: Atomized Memory 2.0 та F2FS&EROFS для підвищення швидкості роботи, що підвищує загальну продуктивність до нового рівня задоволеності користувачів.

6-нм 8-ядерний процесор MediaTek Helio G99 виконує всі обчислення в A200 Pro і доповнений оперативною пам'яттю типу UFS 2.2, а також накопичувачем LPDDR4X. Смартфон буде оснащений до 24 ГБ оперативної пам'яті (12 ГБ + розширення до 12 ГБ віртуально) і 256 ГБ постійної пам’яті, яку можна розширити ще на 1 ТБ за допомогою картки. A200 Pro набрав 436 084 бали в тестах Antutu. Цього досить, щоб телефон працював швидко у всіх режимах - від скролінгу браузера та потокового відео до ресурсномістких ігор і багатозадачності.

В смартфоні буде встановлений акумулятор ємністю 5050 мАг. Цього має вистачити на роботу в режимі очікування до 24 днів. Крім того в пристрої два слота для SIM-карт 4G. Також повідомляється, що телефон підтримує дротову швидку зарядку потужністю 66 Вт.

Ціна та доступність

Щодо ціни та дати презентації A200 Pro, витік інформації вказує на те, що смартфон може з'явитися у продажу на AliExpress за вигідною ціною "раннього покупця" $219,99 вже дуже скоро - протягом тижня, з 21 по 27 серпня 2023 року за тихоокеанським часом. Також в мережу просочилася інформація, що для перших 1000 замовлень смартфон буде коштувати дешевше - всього $199. Що ще більш дивно, перші 200 замовників отримають в подарунок Blackview AirBuds 4. Зацікавлені? Натисніть на цей лінк, щоб буди вкурсі всіх новин бренду Blackview.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна